Antena 3 CNN România la vot România la vot. Cine este candidatul umaniştilor pentru Primăria Turda

România la vot. Cine este candidatul umaniştilor pentru Primăria Turda

Luptă acerbă pentru unul dintre oraşele importante din Ardeal. Deja s-au anunţat majoritatea candidaţilor care vor să administreze oraşul Turda. Printre aceştia este şi actualul primar, Cristian Matei, susţinut de PNL. Cei de la Pro România l-au propus pe Mircea Irimie, care a mai lucrat în administraţia oraşului, dar a fost şi deputat între timp. Turda este unul dintre oraşele în care USR şi Plus au stabilit un candidat comun în persoana lui Andrei Suciu. Acesta şi-a propus ca principal obiectiv, creşterea populaţiei cu 10%. Din partea PPU-SL va candida Lucian Nemeş, actualul viceprimar. Acesta a intrat chiar astăzi în competiţia electorală.

România la vot. Cine este candidatul umaniştilor pentru Primăria Turda
Sursa foto: Antena 3
de Iulia Gorgorin    |    28 Iul 2020   •   19:15

Preşedintele Partidului Umanist, Daniel Ionaşcu l-a întâmpinat cu optimism pe proaspătul membru al formaţiunii, alături de deputatul PPU-SL, Steluţa Cătăniciu, la semnarea adeziunii de partid. 

''În mod evident, venirea în rândurile noastre, a domnului Lucian Nemeş, viceprimar astăzi la Turda, în mod evident întregeşte echipa pentru o mai bună luptă împotriva abuzurilor pentru ceea ce înseamnă sinceritatea polticii'', a spus Daniel Ionaşcu preşedintele Partidului Umanist.

Lucian Nemeş îşi justifică iniţiativa de a se fi alăturat umaniştilor, prin potrivirea principiilor sale, cu cele umaniste şi consideră că prin acest pas, poate găsi sprijnul politic necesar pentru a câştiga încrederea electoratului din Turda.

''Astăzi este o zi importantă pentru mine. Astăzi intru într-o mare familie, familia umanistă, o familie în care cred. În primul rând, datorită faptului că poziţionează omul în centrul atenţiei. Astăzi, oficial vreau să vă aduc la cunoştinţă că intru în bătălia pentru primăria Municipiului Turda. Sunt convins că rezultatul va fi acela pe care eu mi-l doresc'', spune Lucian Nemeş.

Lucian Nemeş este de opt ani viceprimarul municipiului Turda.Tatăl său a fost primul primar al oraşului imediat după Revoluţie.

''Aveţi în faţa dumneavoastră un turdean 100%, un om care s-a născut la Turda, un om care a studiat în municipiul Cluj-Napoca, a terminat Facultatea de Drept, s-a întors în muncipiul Turda, a profesat avocatura, a intrat în politică şi îşi doreşte să ajungă aici. Este nevoie de sânge proaspăt în municipiul Turda. Dacă în 2012 am fost cel mai târnăr candidat, după opt ani de zile rămân cel mai tânăr candidat, dar cu o bogată experienţă'', spune candidatul umaniştilor pentru Primăria Turda.

Candidatul PPU-SL este la al doilea mandat de viceprimar al oraşului Turda.

×
Subiecte în articol: Turda România la vot lucian nemes
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close