Antena 3 CNN Actualitate Directorul Antenei Group urma să primească citaţia în această după-amiază. Sorin Alexandrescu a fost săltat de dimineaţă, de DNA

Directorul Antenei Group urma să primească citaţia în această după-amiază. Sorin Alexandrescu a fost săltat de dimineaţă, de DNA

Directorul Antenei Group urma să primească citaţia în această după-amiază. Sorin Alexandrescu a fost săltat de dimineaţă, de DNA
de M.Z.    |    30 Mai 2013   •   21:57

Directorul Antenei Group, Sorin Alexandrescu, urma să se întâlnească în această după-amiază cu un poliţist care l-a căutat ieri, pentru a-i înmâna citaţia, însă nu a mai apucat, pentru că a fost ridicat de DNA, de dimineaţă, din faţa casei.

Informaţia a fost dezvăluită în ediţia de joi a emisiunii Sinteza Zilei, de la Antena 3.

"Ieri (miercuri - n.r.), la biroul lui Sorin Alexandrescu a venit un poliţist cu o citaţie. Sorin Alexandrescu nu era la birou. Poliţistul a lăsat un număr de telefon, Alexandrescu l-a sunat şi astăzi urmau să se întâlnească, la ora 16, pentru a primi citaţia", a dezvăluit directorul Antenei 3, Mihai Gâdea, joi seara, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

De dimineaţă însă, atunci când pleca de acasă, directorul Antenei Group a fost săltat de procurorii DNA, deşi nu a fost citat niciodată în mod oficial.


Directorul general al Antena TV Group, George Sorin Alexandrescu, acuzat de şantaj de către procurorii anticorupţie, a fost reţinut, joi seară, pentru 24 de ore.

Comunicatul DNA cu privire la directorul Antenei Group, ANTEDATAT pe site-ul instituţiei. Radu Tudor: "Dacă nici asta nu e premeditare..."

Joi dimineaţă, în urma unei operaţiuni de forţă declanşate de Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), directorul general al Antena Group, Sorin Alexandrescu, a fost condus la sediul instituţiei a cărei şefă este Laura Codruţa Kovesi, pentru audieri.

Pe parcursul întrevederii însă, calitatea sa de martor a fost transformată în cea de învinuit.

Din informaţiile obţinute neoficial, acuzaţia pare să fie bazată pe o plângere făcută de RCS-RDS.

În urma acestei plângeri, SRI şi DNA ar fi organizat o acţiune de supraveghere a convorbirilor telefonice şi personale purtate de Sorin Alexandrescu, în încercarea de a-i fabrica un dosar de şantaj.





×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close