Antena 3 CNN Actualitate Reacţia lui Onţanu, la patru zile după ce un copil a murit sfâşiat de câini: E neglijenţa criminală a proprietarului terenului

Reacţia lui Onţanu, la patru zile după ce un copil a murit sfâşiat de câini: E neglijenţa criminală a proprietarului terenului

Reacţia lui Onţanu, la patru zile după ce un copil a murit sfâşiat de câini: E neglijenţa criminală a proprietarului terenului
Sursa foto: Foto: facebook.com/neculai.ontanu
de M.Z.    |    06 Sep 2013   •   22:42
Primarul sectorului 2, Neculai Onţanu, dă vina pe proprietarul terenului pentru tragedia din jurul parcului Tei, acolo unde un copil de patru ani a murit sfâşiat de câinii vagabonzi şi, în plus, edilul spune că problema maidanezilor nu este în competanţa primăriilor.
 
Aceasta este prima reacţie a lui Onţanu, de la tragedia de luni, din sectorul 2.
 
"Sunt conştient că nu poate fi alinată niciodată durerea părinţilor care şi-au îngropat fiul din cauza neglijenţei criminale a proprietarului terenului din strada Tuzla numărul 50, care nu şi-a respectat obligaţiile ce îi revin, de a-şi împrejmui cu garduri corespunzătoare proprietatea", susţine primarul Neculai Onţanu, pe contul său de Facebook.
 
"Îmi exprim regretul faţă de moartea tragică şi fulgerătoare a micuţului Ionuţ care a pierit la o vârstă la care, printre jucăriile lui şi înconjurat numai de dragostea părintească, tocmai descoperea viaţa cu frumuseţile ei.

Aşa cum îşi doresc şi părinţii, sfâşiaţi de durere, măcar acum, cei care au competenţă în domeniul câinilor fără stăpân să-şi facă datoria şi să găsească soluţia urgentă să fie luaţi de pe stradă. 

După cum se ştie, primăriile de sector nu au competenţă în ceea ce priveşte problema câinilor fără stăpân care din păcate trăiesc şi se înmulţesc tot mai mult în stradă", adaugă edilul.

Un copil în vârstă de patru ani a murit, luni, după ce a fost atacat de câini maidanezi în apropierea Parcului Tei din sectorul 2.
 
Onţanu, după ce un copil a fost sfâşiat de maidanezi: Primăria sectorului 2 nu are atribuţii în strângerea câinilor vagabonzi.

Preşedintele Traian Băsescu a făcut un apel la Guvern, marţi, să emită o OUG prin care să stabilească "un termen scurt sau rezonabil" în care persoanele care doresc să adopte câinii maidanezi, iar animalele neadoptate în acest termen să fie eutanasiate.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a anunţat miercuri că municipalitatea va organiza un referendum local privind eutanasierea câinilor vagabonzi şi va face, legat de această problemă, "exact ceea ce vrea populaţia".

Cum "plăteşte" Onţanu moartea copilului ucis de câini în sectorul lui? Cumpără maşini de 300.000 euro
 
Un alt băiat de trei ani, sfâşiat de faţă şi de cap, de maidanezi. "Au rămas colţii animalului, unde a fost muşcat"

Imagini şocante! Oameni muşcaţi de câini maidanezi
 
Citeşte şi Replica unui "iubitor de animale", către un om atacat de maidanezi: "Ce să îţi fac dacă ai burta mare şi nu poţi să FUGI"

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close