Antena 3 CNN Show Aroganță dusă la extrem! Detaliul rușinos care i-a scăpat Anamariei Prodan, după ce a postat clipul în care apare chipul său proiectat pe Burj Khalifa

Aroganță dusă la extrem! Detaliul rușinos care i-a scăpat Anamariei Prodan, după ce a postat clipul în care apare chipul său proiectat pe Burj Khalifa

În urmă cu câteva zile, Anamaria Prodan posta un videoclip care a luat prin surprindere pe toată lumea. Chipul celebrei impresare a apărut proiectat pe cea mai înaltă clădire din lume, Burj Khalifa, iar reacțiile nu au întârziat să apară. Cu toate acestea, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf a omis un detaliu rușinos, care a pus-o într-o lumină mai puțin plăcută.

Aroganță dusă la extrem! Detaliul rușinos care i-a scăpat Anamariei Prodan, după ce a postat clipul în care apare chipul său proiectat pe Burj Khalifa
Sursa foto: Instagram | anamariaprodanreghecampf
de Roxana Mihăiescu    |    17 Oct 2023   •   16:36

În vârstă de 50 de ani, Anamaria Prodan se bucură de un succes răsunător pe plan profesional. Impresara se implică în numeroase proiecte care îi aduc sute de mii de euro în conturile bancare. 

Zilele trecute, Anamaria Prodan s-a aflat în Dubai, acolo unde a participat la mai multe întâlniri de afaceri. Blondina este membru fondator onorific Romanian Business Council, un proiect ce a fost lansat oficial în Emiratele Arabe Unite, și care reprezintă o punte de legătură în afaceri între România și Emirate.

Într-una din seri, Anamaria Prodan a avut parte de o surpriză. Mai exact, impresara s-a ”trezit” cu chipul ei proiectat pe celebrul turn Burj Khalifa. Cu această ocazie, fiica Ionelei Prodan a postat un videoclip în care este surprins întregul moment. 

Citește și: Recunoşti fetița din imagine? Astăzi este una dintre cele mai bogate și controversate femei din România

Detaliul rușinos pe care l-a omis Anamaria Prodan atunci când a postat videoclipul respectiv

În clipul pe care l-a postat pe Instagram, Anamaria Prodan a adăugat și hashtag-ul „Eu sunt Anamaria Prodan”. Însă, un detaliu important i-a scăpat blondinei. Mai exact, în clipul postat de vedetă se poate observa că, pe lângă imaginea cu chipul ei, apare și mesajul: „Your Name” (n.r. numele tău), semn că cel care i-a făcut această surpriză a uitat să specifice și numele complet al persoanei care apare pe celebra clădire.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de ANAMARIA PRODAN (@anamariaprodanreghecampf)

Toți cei care doresc să plaseze un anunț sau un mesaj promoțional pe celebrul turn din Dubai, aceștia trebuie să scoată din buzunar aproximativ 60.000 de euro, pentru trei minute de publicitate. În weekend, un astfel de anunț poate ajunge și la 100.000 de euro. 

Până acum, numai Cristiano Ronaldo i-a mai făcut această surpriză, care te arde la buzunare, soției sale, Georgina Rodriguez.

×
Subiecte în articol: Anamaria Prodan
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close