Antena 3 CNN Show O artistă cunoscută din România vrea să se retragă la mănăstire, după ce va încheia cariera muzicală: ”Nu mă mai regăsesc în anturaj”

O artistă cunoscută din România vrea să se retragă la mănăstire, după ce va încheia cariera muzicală: ”Nu mă mai regăsesc în anturaj”

Una dintre cele mai apreciate artiste din România are de gând să se retragă la mănăstire, după ce va încheia cariera muzicală.

O artistă cunoscută din România vrea să se retragă la mănăstire, după ce va încheia cariera muzicală: ”Nu mă mai regăsesc în anturaj”
Sursa foto: Pixabay
de Georgiana Adam    |    19 Noi 2023   •   00:00

În vârstă de 48 de ani, Narcisa Suciu este una dintre cele mai apreciate voci din România. Artista și-a început cariera în industria muzicală de la o vârstă fragedă, însă, cu toate acestea, vedeta visa să aibă un alt parcurs în viață. Narcisa îşi dorea să devină bibliotecară sau, de ce nu, însoțitoare de zbor.

”Dacă e vorba despre ce voiam să mă fac când eram mică, pe atunci mă gândeam că aș vrea să fiu stewardesă! Aveam senzația că în momentul în care pui uniforma pe tine deja vorbești toate limbile străine. Asta îmi închipuiam! Pe urmă, la un moment dat, când eram foarte mică, mă uitam la femeia care ne aducea corespondența și punea în cutiile poștale scrisori.

Mă gândeam că, dacă aș fi în locul ei, aș putea să citesc scrisorile tuturor! Mi se părea extraordinar! Aș fi vrut foarte tare să fiu ea. Apoi, după ce am mai crescut puțin, m-am gândit că, de fapt, cel mai fain este să fii bibliotecară. Cred că, dacă nu aș fi putut să cânt, asta făceam!

Am făcut limbi străine la liceul unde am terminat, dar clasa cealaltă era de biblioteconomie. Cred că mă duceam acolo!”, a declarat artista, pentru Ego.

Citește și: Aroganță dusă la extrem! Detaliul rușinos care i-a scăpat Anamariei Prodan, după ce a postat clipul în care apare chipul său proiectat pe Burj Khalifa

Narcisa Suciu are de gând să se retragă la mănăstire

Pe plan personal, îndrăgita artistă a avut de înfruntat multe greutăți. Și-a pierdut părinții când era foarte tânără. După moartea mamei, a încercat să se refugieze la mănăstire, însă nu a dus planul la capăt. Acum, Narcisa nu exclude varianta aceasta, după ce se va retrage de pe scenă.

”Nu exclud varianta aceasta, dar nu mă grăbesc! Nu acum! Dar, la un moment dat în viață, spre final, mă gândesc că este o variantă! Care pensie? Nu există în meseria noastră pensie! Nu știu, mă gândesc că, la un moment dat, dacă nu mă mai regăsesc în anturaj și în ce fac în momentul respectiv, este o variantă pentru mine, de ce nu?”, a mai completat artista.

×
Subiecte în articol: Narcisa Suciu cantareata manastire
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close