Antena 3 CNN Show Băsescu l-a invitat la botezul nepoatei sale pe Ricky Ardezianu, cântăreţ din Republica Moldova

Băsescu l-a invitat la botezul nepoatei sale pe Ricky Ardezianu, cântăreţ din Republica Moldova

Băsescu l-a invitat la botezul nepoatei sale pe Ricky Ardezianu, cântăreţ din Republica Moldova
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    18 Iul 2013   •   08:57
Preşedintele Traian Băsescu l-a invitat pe Ricky Ardezianu, cântăreţ din R. Moldova, să cânte la botezul nepoatei sale, după ce acesta s-a plâns că artiştii din ţara vecină nu sunt suficient apreciaţi şi promovaţi în România.
 
"Vă invit la botezul nepoatei mele. Discutând în altă paradigmă, nu uitaţi că este Anna Lesko, care este o prezenţă continuă la televiziunile române, Ion şi Doina Aldea Teodorovici erau de dimineaţa până seara pe posturile româneşti, maestrul Botgros are contract, în fiecare weekend are emisiuni de ore întregi (...) E şi ansamblul de dansuri ţigăneşti de la Chişinău, pe care îl văd pe litoral în fiecare an", a spus Băsescu, potrivit Mediafax.

.El a adăugat că artiştii din ţara vecină nu au nicio restricţie în România, deoarece vin cu o "muzică dulce, de calitate, care păstrează fibra firii noastre". "Sunteţi sentimentali, ca şi noi, şi sunteţi buni", a mai spus Băsescu.
 
Elena Băsescu, fiica cea mică a preşedintelui Băsescu, este însărcinată, urmând să nască o fetiţă. Preşedintele declara în iunie că botezul ar putea avea loc "undeva prin octombrie".
 
Ricky Ardezianu este numele de scenă al cântăreţului de muzică pop Iurică Ciubotaru, Artist al Poporului în Republica Moldova, cantautor, textier şi orchestrator.

 
 

×
Subiecte în articol: botez
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close