Antena 3 CNN Show Cum arata Irina, fiica lui Irinel si a Monicai! Transformare incredibila

Cum arata Irina, fiica lui Irinel si a Monicai! Transformare incredibila

Cum arata Irina, fiica lui Irinel si a Monicai! Transformare incredibila
31 Oct 2017   •   16:58

Irina (10 ani)  îl va surprinde joi, 2 noiembrie, de la ora 21.15, la “Aici eu sunt vedeta”, pe celebrul ei tată, Irinel Columbeanu, cu o afirmație foarte fermă. Întrebată de prezentatorul Dan Bittman care e cel mai inutil lucru din casa lor, Irina răspunde fără ezitare: “Tablourile!”. Care va fi replica omului de afaceri, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi seara.

Și tot atunci, Irina și Irinel le vor arăta tuturor ce joc îi distrează cel mai tare pe amândoi. Este vorba despre o catapultă cu frișcă, un fel de “ruletă rusească cu frișcă”, pe care celelalte vedete din platou, Giulia Anghelescu și Mihai Morar, alături de fetițele lor, Antonia, Mara și Cezara, dar și prezentatorul Dan Bittman sunt invitați să o probeze, laolaltă cu Irina și Irinel Columbeanu. Și chiar dacă și-a dorit ca acest lucru să nu se întâmple, Irinel Columbeanu va avea ghinionul să primească, și de această dată, nu doar acasă, o porție zdravănă de frișcă  în plină față. 

Ce altă vedetă va avea parte de același tratament, dar și ce secrete va dezvălui Irina Columbeanu despre celebrul ei tată, telespectatorii Antenei 1 vor descoperi joi, 2 noiembrie, de la ora 21.15, într-o nouă ediție “Aici eu sunt vedeta”, prezentată de Dan Bittman. 

×
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close