Antena 3 CNN Show Daiana Anghel și Sorin Gonțea au câștigat primul sezon Power Couple România. Premiul obţinut de cei doi soţi

Daiana Anghel și Sorin Gonțea au câștigat primul sezon Power Couple România. Premiul obţinut de cei doi soţi

Daiana Anghel și Sorin Gonțea au câștigat Power Couple România. Cuplul a ajuns în marea finală a show-ului de la Antena 1 alături de Anamaria și Tudor Ionescu, Oana Matache și Radu Siffredi.

Daiana Anghel și Sorin Gonțea au câștigat primul sezon Power Couple România. Premiul obţinut de cei doi soţi
Sursa foto: Facebook/Power Couple
de Redacția Antena 3 CNN    |    14 Mar 2024   •   08:39

Primul sezon Power Couple România – La bine și la greu, show-ul care redefinește relația de cuplu, și-a desemnat câștigătorii miercuri seară, la Antena 1.

După șase săptămâni în care cuplurile de vedete au trecut prin probe de foc, doar trei perechi s-au luptat în finală pentru premiul cel mare și primul trofeu Power Couple România.

Marii câștigători ai primul sezon Power Couple România sunt Daiana Anghel și soțul ei, Sorin Gonțea.

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi vedea mai multe imagini cu Daiana Anghel și Sorin Gonțea la Power Couple România

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Trei echipe au luptat în finala Power Couple  

În ediția anterioară a reality show-ului Power Couple, încă un cuplu a părăsit competiția: Mădălina și Emi Popescu s-au situat pe ultimul loc la proba ”Mă înec în dragostea ta” și astfel au ieșit din concurs. Au mai rămas patru cupluri în Semifinală: Eliza și Cosmin Natanticu, Oana Matache și Radu Siffredi, Daiana Anghel și Sorin Gonțea, Ana și Tudor Ionescu.

Iar marți, telespectatorii au urmărit trei dintre perechi evoluând în cea mai lungă probă din concurs – epuizanta semifinală de pe insula malteză Comino. Cuplurile au avut de asamblat o plută în formă de inimă, vâslind împotriva curenților foarte puternici din Laguna Albastră pentru a lua de sub apă piesele puzzle-ului care i-a așteptat la final.

După ce au strâns toate piesele, proba a continuat pe uscat. Concurenții au traversat insula Comino dintr-un capăt în altul, întâlnind pe drum perechile eliminate din competiție, care i-au așteptat cu câte o întrebare din istoricul concursului. La final, concurenții au avut de rezolvat puzzle-ul în formă de inimă pentru care au strâns piesele la începutul cursei.

După clasamentul Semifinalei, încă un cuplu a părăsit competiția: Eliza și Cosmin Natanticu

Iar finala a adus o probă de rezistență încărcată de dramatism: concurenții au trecut prin valuri de căldură, ploi torențiale, vânturi reci și ninsori, ducând împreună greutățile, întocmai cum se întâmplă pe drumul vieții unui cuplu.

Daiana Anghel și Sorin Gonțea, marii câștigători ai primului sezon Power Couple România

Daiana Anghel, beauty consultant cu o comunitate foarte puternică în social media, și soțul ei, Chef Sorin Gonțea au intrat în competiția Power Couple România – La Bine și la greu conștienți de plusurile relației lor, dar și de minusurile care i-ar putea face vulnerabili.

La finalul probei, Daiana Anghel și soțul ei, chef Sorin Gonțea au fost desemnați marii câștigători ai primului sezon Power Couple.

Aceștia au luptat din greu alături de Anamaria și Tudor Ionescu și Oana Matache și Radu Siffredi, pentru a deveni primul Power Couple.

Surpriza este cu atât mai mare cu cât acest cuplu a fost eliminat inițial din competiție, însă a fost readus de ceilalți concurenți rămași în casă. În momentul în care au fost nevoiți să voteze o pereche care să reintre în concurs, cuplurile au ales ca Daiana și Sorin să se întoarcă, motivând că sunt la fel de obosiți ca ei, fiind proaspăt eliminați.

La proba finală, concurenții au avut de trecut de o probă de rezistență.

Dani Oțil a anunțat că proba de pe se bazează pe rezistența concurenților. Îndrăgostiți vor avea de ținut o geantă cu bani în diferite poziții incomode. Cu fiecare an ce trece averea lor crește, iar geanta devine tot mai grea.

"Partenerii își pot face zilele și anotimpurile mai frumoase cu un sărut. Câștigă cuplu care va rezista cel mai mult în bătaia vântului, în ploaie, caniculă și ger năprasnic fără să scape din mâini geanta cu averea familiei”, a afirmat prezentatorul.

Primul cuplu care a abandonat proba a fost cel format din Anamaria și Tudor Ionescu, care nu au mai făcut față intemperiilor fiecărui anotimp. Următorii care nu au mai putut rezista au fost Oana Matache și Radu Siffredi, ceea ce a făcut ca Daiana Anghel și Sorin Gonțea să fie declarați câștigătorii probei, dar și ai competiției.

Primele declarații ale câștigătorilor

"Suntem Power Couple România”, i-a zis Sorin Gonțea soției sale, după ce Oana Matache și Radu Siffredi au renunțat.

"Practic noi nu am câștigat nicio probă de cuplu, dar am câștigat-o pe cea mai importantă”, au afirmat cei doi, după ce au câștigat finala.

Cei doi au reușit să plece acasă cu suma de 27.350 de euro.
 

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close