Antena 3 Show Elixirul tinereții Irinei Loghin la 82 de ani. Ce bea în fiecare dimineață

Elixirul tinereții Irinei Loghin la 82 de ani. Ce bea în fiecare dimineață

de Andreea Cigolea    |    18 Apr 2021   •   12:17
Elixirul tinereții Irinei Loghin la 82 de ani. Ce bea în fiecare dimineață

Irina Loghin pare să fi descoperit elixirul tinereţii, la cei 82 de ani ai săi. Artista duce un stil de viaţă sănătos, face sport și încearcă să mănânce mai mult alimente sănătoase.

Artista a dezvăluit care este băutura pe care o bea în fiecare dimineaţă şi o ţine în formă. Este vorba despre ceai de cătină, lichid care prezintă foarte multe beneficii asupra organismului uman.

”Totul vine de la alimentaţie. Eu în fiecare dimineaţă beau un ceai de cătină. O dau prin blender, o strecor şi beau un pahar de cătină şi acum m-am învăţat cu el. Cătina este cea mai bună. Ca să arăţi bine, trebuie să fii frumos şi sănătos. Sportul şi alimentaţia contează enorm. Fac sport încă de tânără, alerg câţiva kilometri buni în fiecare zi. Nu este uşor, dar aşa mă menţin”, a declarat Irina Loghin la Pro TV.

”Nu prea am fost adepta operaţiilor estetice, ci m-am bazat mai mult pe tratamente naturiste şi un stil de viaţă sănătos. Nu este important să te menţii numai pentru fani, ci şi pentru tine, ca femeie, ca soţie, ca mamă”, declara Irina Loghin.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close