Antena 3 CNN Show Elon Musk și Angelina Jolie nu au intrat în România

Elon Musk și Angelina Jolie nu au intrat în România

Elon Musk și Angelina Jolie nu au intrat în România, potrivit unor surse Antena 3 CNN.

Elon Musk și Angelina Jolie nu au intrat în România
Sursa foto: getty images
de Redacția Antena 3 CNN    |    31 Oct 2022   •   14:59

Cei doi nu apar în documentele poliției de frontiera.  

Între timp, au apărut noi imagini de la petrecerea de Halloween de la castelul Bran la care au participat cei mai bogaţi oameni ai lumii, actori de renume mondial si artişti internationali.  

Duminică seara, la Castelul Bran, a avut loc cea mai fastuoasă petrecere de Halloween din România. Miliardari, vedete de la Hollywood, creatori de conţinut faimoşi pe internet, grei din industria IT, au participat la un mega eveniment pentru care întregul castel a fost închiriat și amenajat.  

Primele imagini de la petrecerea de Halloween cu miliardarii lumii, de la Castelul Bran 

Cei mai bogați oameni ai lumii, actori de renume mondial și artiști internaționali au petrecut de Halloween la Castelul Bran.

Castelul Bran a fost închis ieri pentru vizitatori, iar miliardarii au fost însoțiți până la castel de 15 ghizi costumați în călugări. Întreaga zonă a fost împrejmuită, iar zeci de agenţi de securitate, unii chiar şi cu câini, au fost plasaţi în jurul castelului.

Elle Macpherson, fotomodel celebru originar din Australia, a participat la petrecerea de Halloween. Vedeta a postat pe Instagram câteva fotografii, în cursul nopții.

Invitații de la petrecere au ajuns în Bran cu câteva ore înainte de începerea evenimentului organizat la castel. Costumați în Dracula, regi sau prințese, aceștia au fost fost duși mai întâi la un restaurant din zonă, unde au luat cina.

Înainte de a ajunge la Castelul Bran, cei mai bogați oameni din lume au făcut o oprire și în Poiana Brașov. Într-o zonă izolată, oaspeții au fost întâmpinați cu bunătăți tradiționale românești, pâine cu sare și țuică. Drumul care duce spre restaurany a fost restricționat, iar la final a fost organizat și un foc de artificii.

În stâna turistică, miliardarii s-au dezlănțuit, îmbrăcați în împărați, prinți, prințese sau războinici medievali.

Cine a participat la petrecerea miliardarilor de la Castelul Bran

Lista de invitaţi, care potrivit informaţiilor apărute în presă, ar fi conţinut iniţial cam 200 de persoane importante, inclusiv Elon Musk şi Angelina Jolie. Cei doi nu au fost văzuți, însă, nicăieri. Şi conform celor mai noi informaţii, la petrecere ar fi participat doar vreo 140 de persoane.

Referitor la cine a organizat această petrecere, s-a spus ba că Elon Musk, ba că un alt miliardar fondator al PayPal. Ba chiar s-a spus că a fost organizată cu ocazia zilei de naştere a lui Ken Howery, co-fondator al PayPal, alturi de Elon Musk şi fost ambasador al Statelor Unite în Suedia în 2019 și 2021, în timpul mandatului de președinte al lui Donald Trump. Ken Howery este născut pe 4 noiembrie.

Acum, iată-i pe câţiva dintre cei mai de seamă invitaţi, pe care i-am văzut la petrecerea la Castelul Bran.

- Peter Thiel, fondatorul PayPal, avere 7 miliarde dolari

- Matt Danzeisen, soţul lui Peter Thiel

- Sergey Brin, fondatorul Google

- Steve Jurvetson, fondator Hotmail, în prezent în board-ul Space X

- Luke Nosek, co-fondator PayPal, fondator al Gigafund

- Larry Page, al 17 lea cel mai bogat om din lume în 2022 și co-fondator Google

- Elle Macpherson, actriţă

- Julia Sandstrom, actriţă şi DJ,

- Ovidiu Toma, fondatorul și CEO-ul CryptoDATA

Castelul Bran a devenit unul dintre cele mai cunoscute şi emblematice locuri din România, după ce a fost lansată în 1992 ecranizarea romanului Dracula, scris de Bram Stoker, a cărui acţiune se petrece în Transilvania. Filmul a fost regizat de celebrul Francis Ford Coppola.

În prezent, Castelul Bran este deţinut de arhiducele Dominic de Habsburg, fiul Principesei Ilieana a României şi nepotul Regelui Ferdinand I și al Reginei Maria

Dana Budeanu, despre petrecerea miliardarilor de la Castelul Bran: "Elon Musk e o săgeată"

Dana Budeanu a explicat, în cadrul emisiunii Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu, că bogaţii lumii vin de peste 20 de ani în România fără ca nimeni să ştie. Mai mult, ea a spus că Elon Musk nu se află în România şi că este 100% sigură de acest lucru.

"Să ştiţi că miliardarii în această ţară vin de peste 20 de ani, fără să ştie absolut nimeni. Membri ai unor familii nobiliare, fără să ştie absolut nimeni. Toţi vin în Transilvania, în anumite locuri pentru că atât de bogată este această ţară. Tot fără să ştie nimeni este bogată. Vin în anumite locuri din Transilvania unde petrec, se tratează de anumite lucruri, iau din ce avem noi mai bun.

Eu nu cred că este Elon Musk aici şi este părerea mea. Probabil că este folosit ca element. Această petrecere este organizată cu acordul şi cunoştinţa autorităţilor din România. Este organizată de foarte mult timp, clar. Aceşti oameni sunt totuşi, ştim cine sunt. Nu sunt de capul lor pe Pământ. După părerea mea, este o organizare de cel puţin jumătate de an. Este o petrecere organizată din timp.

Cred că ne depăşeşte acest subiect, această petrecere, ce e înăuntru, cine e înăuntru şi ce se întâmplă înăuntru. Şi cred că depăşeşte pe toată lumea implicată. Astea nu sunt petreceri obişnuite. Bogaţii petrec altfel, cum ştim din filme, din cărţi, petrec cu totul.

Cred că au ales România pentru că este strict legat de legenda Castelului Bran. Atenţie, pe care noi am fi putut-o fructifica cu un mic Disneyland făcut despre şi cu această legendă: Dracula. Nu am fost în stare 30 de ani", a declarat Dana Budeanu.

Dana Budeanu: "Nu cred că este Elon Musk aici"

Totodată, Dana Budeanu a explicat şi motivul pentru care crede că cel mai bogat om al planetei este o "săgeată" a sistemului american.

"Sunt sigură că nu este Elon Musk aici. Am văzut că anumiţi oameni de afaceri au făcut apel la Guvern să vorbească cineva cu Elon Musk. De parcă trebuia să vină la petrecerea Dracula să vorbească cineva cu Elon Musk, să îl roage mult de tot să investească prin România.

Este un personaj exotic. El nu este independent. Este o săgeată, aşa cum mă exprim eu, foarte smart a sistemului american. A reuşit să dezvolte ce trebuia să dezvolte. Săgeţile folosite de sistemul american nu sunt ca cele din România: nişte ameţiţi pe stradă.

Săgeţile sunt aceste interfeţe umane care reprezintă marile proiecte dezvoltate de către sistemul american", a mai explicat Dana Budeanu.

 

 

×
Subiecte în articol: Elon Musk Angelina Jolie
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close