Antena 3 CNN Show Poreclele pe care i le-au pus marii actori maestrului Florin Piersic. ”Așa îmi zicea, nu îmi spunea niciodată Florin!”

Poreclele pe care i le-au pus marii actori maestrului Florin Piersic. ”Așa îmi zicea, nu îmi spunea niciodată Florin!”

Maestru Florin Piersic a povestit la Antena 3, într-un interviu acordat lui Dan Negru, care au fost poreclele pe care marii actori ai României i le-au pus de-a lungul timpului.

Poreclele pe care i le-au pus marii actori maestrului Florin Piersic.  ”Așa îmi zicea, nu îmi spunea niciodată Florin!”
de Laura Dinu    |    24 Dec 2021   •   12:14

”Cristina Stamate, actrița de la Teatrul Tănase, m-a botezat pe mine ”Hărmălaie”, așa îmi zicea, nu îmi spunea Florin, îmi spunea ”Hărmălaie”: 

Francisc Munteanu îmi spunea ”Grămadă”, Gopo îmi spunea ”Steag”, adică eu dus steagul pe unde mă duc. 

Jean Constantin îmi spunea ”Fruct export”, toți aveau (câte o poreclă, n.red.).

Urmăreşte interviul lui Dan Negru cu Florin Piersic în ediţia specială din seara de Ajun, începând cu ora 20:00, la Antena 3.

Marele actor i-a povestit lui Dan Negru și când a cunoscut el prima femeie cu mustață. 

”Măi copii, vreau să vă povestesc un amănunt. Ajung în aeroport și aud: Atențiune, atențiune! Actorul român Florin Piersic este așteptat la informații”. Și mă duc la informații. Mă uit în stânga, în dreapta, zic: ”Eu sunt Florin!”. La care o doamnă, aici este de fapt povestea. Nu fac pauză, dar întreb. Ați văzut vreodată o femeie cu mustață?

Cea care mă aștepta și care mi-a spus: ”Floriiin”, și care m-a pupat... și acum simt înțepăturile, avea mustață! Nu am văzut în viața mea femeie cu mustață!”, a mai povestit Piersic la Antena 3. 

×
Subiecte în articol: Florin Piersic
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close