Antena 3 CNN Show Gabriela şi Cristi Iacob, al doilea cuplu eliminat de la Power Couple România: "Pentru noi nu e o pierdere a unor probe, ci un câştig enorm"

Gabriela şi Cristi Iacob, al doilea cuplu eliminat de la Power Couple România: "Pentru noi nu e o pierdere a unor probe, ci un câştig enorm"

Gabriela şi Cristi Iacob au fost al doilea cuplu eliminat de la Power Couple România, după o ediţie cu emoţii şi multe lacrimi, dar şi cu multă distracţie în proba bucătăriei răsturnate.

Gabriela şi Cristi Iacob, al doilea cuplu eliminat de la Power Couple România: "Pentru noi nu e o pierdere a unor probe, ci un câştig enorm"
Sursa foto: Antena 1
de Georgiana Adam    |    15 Feb 2024   •   13:01

Emoții și multe lacrimi ieri seară, la Power Couple România – La bine și la greu, după proba bucătăriei răsturnate, care a adus unele dintre cele mai comice momente din competiție.

La finalul zilei, cel de-al doilea cuplu propus spre eliminare a fost alcătuit din Eliza și Cosmin Natanticu. Alături de ei, în aceeași situație se aflau Gabriela și Cristi Iacob, perechea cu cei mai puțini bani rămași în cont după probele individuale.

În urma votului celor din casă, soții Iacob au părăsit competiția, etapa a doua încheindu-se cu emoționantele momente ale plecării lor din vila cuplurilor.

Ieri seară, cuplurile s-au aflat în dubla ipostază de concurenți și spectatori care au savurat din plin, printre hohote de râs, proba bucătăriei cu susul în jos. Fiecare pereche a urmat pașii unei rețete de blat de tort în timp ce stătea cu capul în jos, circumstanțele iscând situații de-a dreptul hilare. Pentru că, într-o bucătărie cu susul în jos, amestecul unor ingrediente precum făină, lapte și ouă se poate dovedi o adevărată provocare. Oana Matache și Radu Siffredi au terminat proba în cel mai scurt timp, încasând astfel bonusul de 2.000 de euro – suma totală câștigată de ei în etapa a doua a ajuns, așadar, la 3.977 de euro.

De partea cealaltă, perechea care a avut cel mai slab timp la această probă, Eliza și Cosmin Natanticu, a fost propusă spre eliminare – alături de Gabriela și Cristi Iacob, cuplul nominalizat cu o seară în urmă, după probele individuale. Pentru perechile din casă, votul s-a dovedit astfel extrem de dificil. Soții Natanticu au fost, însă, primul cuplu care a avut curajul să treacă prin testul bucătăriei răsturnate - iar acest curaj a cântărit în ochii celorlalte perechi, care au votat ca ei să rămână în casă.

"Când vezi oameni cu sufletele rupte-n două, pentru că au fost rupte-n două de alegerea pe care au avut-o de făcut, îți dai seama ce contează. Faptul că oamenii de aici țin atât de tare la noi contează cel mai mult. Așa că, pentru noi, nu e o pierdere a unor probe, ci un câștig enorm, uman vorbind. Cele mai mari premii pe care le-am primit în viața mea, ca actor, au fost privirile oamenilor", a declarat Cristi Iacob, al cărui parcurs la Power Couple România, alături de soția lui, Gabriela, s-a oprit ieri seară.

"Cristi și Gabriela sunt exemplu de moralitate, demnitate, luptă, putere, încredere și iubire", a spus Eliza Natanticu.

Competiția care redefinește relația de cuplu continuă luni, marți și miercuri la Antena 1 și pe AntenaPLAY, de la 20:30, cu probe incredibile, situații comice și multă adrenalină!

×
Subiecte în articol: Power Couple România Antena 1
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close