Antena 3 CNN Show ”Poțiunea magică” ce a vindecat-o pe Irina Loghin de COVID, la 82 de ani. Medic: Doamna Loghin, mi-e și rușine să vă spun să părăsiți patul, v-au ieșit analizele perfecte

”Poțiunea magică” ce a vindecat-o pe Irina Loghin de COVID, la 82 de ani. Medic: Doamna Loghin, mi-e și rușine să vă spun să părăsiți patul, v-au ieșit analizele perfecte

Celebra artistă de muzică populară, Irina Loghin, susține că s-a vindecat de coronavirus, la vârsta de 82 de ani, cu o ”poțiune magică”, pe care o pregătește în fiecare dimineață și care spune că o ferește de orice boală.

”Poțiunea magică” ce a vindecat-o pe Irina Loghin de COVID, la 82 de ani. Medic: Doamna Loghin, mi-e și rușine să vă spun să părăsiți patul, v-au ieșit analizele perfecte
de Laura Dinu    |    09 Apr 2021   •   07:32

Cântăreața este adepta unui stil de viață sănătos și echilibrat, motiv pentru care arată atât de bine. 

Întrebată care este secretul pe care-l are pentru a se menține tânără la vârsta aceasta și care este ritualul ei zilnic, Irina Loghin a dezvăluit totul și a spus că prepară în fiecare dimineață o "porțiune magică" ce o ferește de orice boală și o ajută să se mențină în formă. 

”Eu în fiecare dimineață beau un ceai de cătină”

"Poțiunea magică" este, de fapt, ceai de cătină. 

"Totul vine de la alimentație, de la crudități. Eu în fiecare dimineață beau un ceai de cătină. O dau prin blender, o strecor și beau un pahar de cătină și acum m-am învățat cu el. Cătina este cea mai bună", a dezvăluit Irina Loghin.

”Doamnă Loghin, mi-e și rușine să vă spun să părăsiți patul, v-au ieșit analizele perfect, și am plecat acasă"

Totodată, cântăreața crede că poțiunea ei de cătina a ajutat-o și în perioada în care a fost infectată cu COVID-19, mai ales că a fost asimptomatică.

"Am avut gustul și mirosul și niciun fel de durere. Nu m-am speriat. M-am speriat mai rău, că pe atunci te sunau cei de la DSP, trimiteau salvarea. Eram asimptomatică și m-am dus la Matei Balș să repet testul și a ieșit tot pozitiv. M-am internat, mi-am făcut toate analizele. Doctorița mi-a spus, a doua sau a treia zi: Doamna Loghin, mi-e și rușine să vă spun să părăsiți patul, v-au ieșit analizele perfect, și am plecat acasă", a mai spus ea, potrivit DCNews.

×
Subiecte în articol: Irina Loghin catina
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close