Antena 3 CNN Show Narcis de la Bărbulești, viral în SUA cu o cântare de nuntă: ”Acum să o vedem pe Beyonce făcând asta”

Narcis de la Bărbulești, viral în SUA cu o cântare de nuntă: ”Acum să o vedem pe Beyonce făcând asta”

Americanii par să guste manelele exotice ale românilor. O cântare de la o nuntă cu Narcis de la Bărbulești a ajuns virală peste Ocean, via TikTok.

Narcis de la Bărbulești, viral în SUA cu o cântare de nuntă: ”Acum să o vedem pe Beyonce făcând asta”
de Alexandra Dima    |    15 Ian 2023   •   20:39

Un clip video cu Narcis de la Bărbulești la o nuntă din România, s-a viralizat rapid peste Ocean. Reacțiile au curs "fără număr" pentru interpretul de manele.

Chiar și un cunoscut actor de la Hollywood a distribuit clipul pe pagina sa de Instagram, iar fanii săi au apreciat timbrul vocal al românului.  

Tyrese Gibson, actorul american renumit pentru rolul lui Roman Pearce din ”The Fast and the Furious”, a publicat video-ul pe pagina sa de Instagram la sfârșitul lunii decembrie 2022. Un val de comentarii de apreciere pentru manelistul român au fost postate în secțiunea de comentarii atunci, dar viralizarea videoclipului nu s-a oprit pe contul de Instagram al lui Gibson. 

”Omg, nu pot să cred asta, dacă îl cunoașteți, vă rog să îl etichetați. Dumnezeule, VREAU SA AUD MAI MULT VOCEA DVS. Mulțumesc mamei @kimburrelllove pentru că mi-a trimis asta, whoa whoa whoa!”, este mesajul pe care actorul l-a postat în descrierea videoclipului, potrivit info-sud-est.ro

@spillingteawithjaybee Yaw !!!!!! This has me in a whole another Bag !!! #tiktok #fyp #singer #music #culture ♬ original sound - Jaybee

Şi Jaybee, un cunoscut creator de conținut de peste ocean a strâns milioane de vizualizări la videoclipul în care reacționează la clipul ajuns deja viral cu Narcis de la Bărbulești.

Milioane de vizualizări, comentarii și aprecieri au venit pe pagina lui Jaybee în urma reacției acestuia la videoclipul postat inițial de Tyrese Gibson, iar în comentarii, manelistul român este foarte apreciat, mai notează sursa citată.

 ”Acum să o vedem pe Beyonce făcând asta” scrie un internaut. ”Narcis îți aduce lacrimi în ochi, divin!” a comentat altcineva. ”Vocea lui mă trimite într-un loc liniștit” este un alt comentariu. 

 

 

×
Subiecte în articol: Narcis de la Bărbuleşti SUA TikTok
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close