Antena 3 CNN Show Pepe, primele declarații despre actele de violență. Artistul a răbufnit în fața tribunalului

Pepe, primele declarații despre actele de violență. Artistul a răbufnit în fața tribunalului

Scandalul dintre Pepe și Raluca Pastramă atinge cote maxime. Soția artistului a retras ordinul de protecție la doar câteva zile după ce îl ceruse în Instanță. Iar cântărețul a făcut și primele declarații cu privire la presupusele acte de violență.

Pepe, primele declarații despre actele de violență. Artistul a răbufnit în fața tribunalului
Sursa foto: Instagram / Facebook
de Laura Dinu    |    25 Noi 2020   •   09:15

În urmă cu nici o săptămână, au apărut în presă informații potrivit cărora Raluca Pastramă ar fi fost bătută de soțul gelos, împotriva căruia a cerut și un ordin de protecție. Ordin pe care l-a și retras după doar câteva zile. La rândul său, Pepe, a mers să conteste acest ordin și a formulat o declarație către instanță din care reiese că a Raluca l-a înșelat.

La ieșirea din tribunal, artistul a făcut și primele declarații cu privire presupusele acte de violență.

Dacă ar fi existat vreo violență, ar fi fost dovedită astăzi! Eu de asta am tăcut, ca să vedeți cât de frumoasă este la față, nu are nimic. Neavând nimic și-a retras plângerea acum. Nu s-a întâmplat niciun act de violență, nimic, s-a încercat să se construiască niște probe pentru divorțul care urmează, dar nu au putut  fi construite. Să își dea masca jos, să vedeți ce pumn în gură i-am dat.

Nu există așa ceva, oameni buni! Eu nu reprezint un pericol pentru nimeni, eu sunt cel mai bun și cel mai calm om din lume, dar problema mea este că sunt foarte argumentat când mă cert cu cineva și deranjez când spun adevărul. Acel ordin a fost emis fără nicio probă, nu a existat nicio zgârietură, nicio lovitură, niciun martor, nimic! Eu am de crescut și de educat niște copii”, a spus Pepe la ieșirea din sala de judecată, potrivit Cancan.ro.

Pepe: „Am nervi pentru că mi se întâmplă niște lucruri pe care nu le merit”

Artistul a subliniat că, deși este foarte supărat, nu înseamnă că ar recurge la acte de violență asupra cuiva. 

Faptul că vorbesc mai apăsat, asta nu înseamnă că vă bat pe voi acum sau pe nevastă-mea. Am nervi pentru că mi se întâmplă niște lucruri pe care nu le merit. Eu nu stau să mă joc cu niște ”hai să mai facem o plângere, să mai construim niște probe”, a adăugat artistul în fața reporterilor.

Raluca Pastramă, bătută pe stradă de Pepe. Soţia artistului a cerut ordin de protecţie

Acesta este titlul care apărea, în urmă cu câteva zile, în presa din România. Raluca Pascu, fostă Pastramă, soţia lui Pepe (Ionuţ Pascu), ar fi fost bătută pe stradă de soţul gelos, motiv pentru care a sunat de urgenţă la numărul unic de urgenţă 112, solicitând intervenţia Poliţiei.

Totul s-ar fi întâmplat în urmă cu câteva zile, respectiv joi, 19 noiembrie 2020, atunci când Raluca Pastramă ar fi fost agresată pe stradă de soţul ei.

Conflictul dintre cei doi soţi a început în urmă cu câteva săptămâni, atunci când Pepe a postat pe YouTube un clip video în care a anunţat că Raluca a decis să pună capăt relaţiei dintre ei, chiar dacă, în opinia lui "nu există un motiv major, real" de divorţ.

Astfel, conflictul a culiminat, joi, printr-un scandal uriaş în care cei doi soţi s-au certat, s-au înjurat şi s-au agresat pe stradă.

"La data de 19.11.2020, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București - Secția 7 Poliție a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că în cursul zilei a fost agresată fizic de către soțul său. A fost emis ordin de protecție provizoriu.

Cercetările sunt continuate de Secția 7 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie", se arată într-o informare a Poliţiei.

Raluca Pastramă, bătută de soţul Pepe

Raluca Pastramă şi Pepe sunt căsătoriţi de opt ani şi au împreună doi copii, iar în urmă cu trei săptămâni au decis să pună capăt relaţiei lor.

Potrivit presei mondene, cei doi locuiesc deja separat de aproximativ două săptămâni.

"Vreau să fac un anunț important. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum. Vom divorța în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mai locuim împreună e mai bine de două săptămâni.

Dar de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și după multe încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine. Chiar ne înțelegem foarte bine, pentru că am înțeles niște lucruri și eu, și ea. Nu mai există tensiuni sau cel puțin nu mai vrem să existe acele tensiuni. Ne-am asumat această separare și vrem să ne creștem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educația lor și pentru fericirea copiilor noștri.

Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu copiii. După ce am trecut acest prag, vă mărturisesc că restul nu mai contează.

Fiind de comun acord, pentru că așa a trebuit să fie, vom merge la notar și nu există niciun fel de proces, litigii sau alte speculații.

Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Ce putem să facem? Am încercat, am făcut tot posibilul, dacă nu se poate, nu se poate.

Eu cu Raluca comunicăm bine. Ne vedem zilnic. Copiii sunt în fiecare zi la grădiniță, dorm și cu mine, dorm și cu Raluca", a fost mesajul transmis de Pepe pe 2 noiembrie.

×
Subiecte în articol: pepe
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close