Antena 3 CNN Show Mişcare de ultimă oră a româncei măritate cu patronul de la Ferrari. Ce a făcut Romina Gingaşu la Vatican

Mişcare de ultimă oră a româncei măritate cu patronul de la Ferrari. Ce a făcut Romina Gingaşu la Vatican

Românii sunt cu ochii pe Romina Gingaşu, antreprenor și expert în aviație, care a dat lovitura după ce s-a măritat cu magnatul Piero Ferrari.

Mişcare de ultimă oră a româncei măritate cu patronul de la Ferrari. Ce a făcut Romina Gingaşu la Vatican
Sursa foto: Romina Gingasu/ Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    12 Iun 2023   •   20:48

Romina Gingaşu, soția magnatului italian Piero Ferrari, moștenitorul și actualul conducător al celebrei companii auto cu același nume, a participat la Summitul de Etică în Business, de la Vatican.

Acest eveniment a fost organizat după modelul Yale CEO Summit și a atins patru subiecte actuale: Human Economy, Tech Economy, Impact Economy și Climate Economy. 

Au participat 70 de personalități, printre care reprezentați guvernamentali (ministrul Sportului și Tineretului din Italia, Andrea Abodi, și ministrul Întreprinderilor şi al Made in Italy, Adolfo Urso, care, în luna mai, a fost în vizită oficială la București), dar și directori de companii multinaționale, scrie gandul.ro.

Antreprenor și expert în aviație, Romina Gingaşu a ținut, la secțiunea Impact Economy, un discurs despre impactul evenimentelor geopolitice asupra pieții bunurilor de lux, menționând că, într-un context negativ ca acesta, impactul asupra consumatorilor a fost pozitiv.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Citeşte şi: Românca măritată cu miliardarul de la Ferrari povestește cum și-a cunoscut soțul. Romina Gingașu: "Nici nu aveam garderoba pentru ce întâlniri avea el"

Potrivit ei, cererea bunurilor de lux, ca avioane, iahturi, bijuterii sau mașini a crescut considerabil. Romina și-a încheiat discursul spunând că, până acum, procesul de vânzări și achiziții se baza pe percepția clientului despre brand sau strategia de business, dar, în urma pandemiei de Covid, a intervenit factorul motivațional asupra clientului și piața s-a schimbat.

Printre participanți s-a aflat și soțul româncei, Piero Ferrari, care a ținut un discurs legat de Climate Economy.

Vezi și: Miliardarul de la Ferrari s-a căsătorit cu o româncă, în secret. Invitații au aflat în ultima clipă că vor asista la nunta lor

×
Subiecte în articol: Romina Gingașu Ferrari Piero Ferrari
Parteneri
Ministrul Mediului explicaţii cu privire la praful saharian
x close