Antena 3 CNN Externe Miliardarul de la Ferrari s-a căsătorit cu o româncă, în secret. Invitații au aflat în ultima clipă că vor asista la nunta lor

Miliardarul de la Ferrari s-a căsătorit cu o româncă, în secret. Invitații au aflat în ultima clipă că vor asista la nunta lor

Miliardarul Piero Ferrari s-a căsătorit cu o româncă. Romina Gingaşu este cea care i-a devenit soţie fiului nelegitim al lui Enzo Ferrari, după o poveste de dragoste începută încă din 2016. Nunta a fost o surpriză chiar şi pentru invitaţi.

Miliardarul de la Ferrari s-a căsătorit cu o româncă, în secret. Invitații au aflat în ultima clipă că vor asista la nunta lor
Sursa foto: cancan.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    26 Iul 2021   •   14:16

Piero Ferrari este recunoscut ca fiind un om discret, astfel că cei doi au decis să țină în secret nunta până în ultimul moment. Evenimentul a avut loc în insula Capri din Italia, la restaurantul Canzone del Mare. Restaurantul este celebru în toată lumea pentru vederea incredibilă pe care o are.

Invitat special a fost unul dintre cei mai mari soliști de pe planetă, italianul Al Bano! Acesta a fost un cadou făcut de Piero soției sale pentru că numele pe care îl poartă, Romina, a fost pus de părinții miresei, care s-au inspirat de la Romina Power, soția și partenera de scenă a lui Al Bano, potrivit cancan.ro.

Romina și Piero le-ar fi transmis tuturor că organizează nunta unei prietene din copilărie, a româncei Patricia. Aceasta s-a căsătorit cu Sabrin, doar că surpriză, invitații au fost informați că vor asista și la ceremonia cuplului Ferrari. După cununia lor, Romina și Piero Ferrari au fost și nașii prietenilor lor, Patricia și Sabrin.

Romina și Piero, vicepreședinte și acționar al celebrului concern Ferrari, s-au cunoscut în anul 2016, la Milano, atunci când ambii se aflau pe aeroportul privat Milano Linate și așteptau un elicopter care să îi ducă pe circuitul de Formula 1 de la Monza.

În anul 2017, de Ziua Îndrăgostiților, Piero a sunat-o pe Romina și a invitat-o să ia masa la Monte Carlo, acolo unde producătorul de avioane avea un birou.

Piere Ferrari a intentat divorț în 2019 de soția sa, Floriana Nalin, după cincizeci de ani de căsătorie.

Piero, în vârstă de 76 de ani, are o avere de aproximativ 4,5 miliarde de dolari.

 

×
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close