Antena 3 CNN Show Showbiz Alimentele cu care Simona Gherghe a slăbit: "Am dat jos 5 kilograme şi mă simt foarte bine"

Alimentele cu care Simona Gherghe a slăbit: "Am dat jos 5 kilograme şi mă simt foarte bine"

Dieta cu care a slăbit Simona Gherghe nu este vreun secret. Vedeta TV a introdus câteva alimente în regimul ei şi a renunţat la unul pe care îl consuma relativ des.

Alimentele cu care Simona Gherghe a slăbit: "Am dat jos 5 kilograme şi mă simt foarte bine"
Sursa foto: Facebook
de Georgiana Adam    |    10 Ian 2023   •   12:00

Alimentele care au ajutat-o pe prezentatoarea TV să-şi subţieze silueta nu sunt unele de fiţe, ba chiar foarte cunoscute. Contează însă mult şi modul în care sunt gătite, fiind de preferat să fie preparate acasă, cu uleiul nostru şi în stil propriu.

Simona Gherghe spune că nu și-a interzis vreun aliment și nici nu a făcut foamea, ci, din contră, a introdus în alimentația ei o serie de alimente.

Printre acestea, legume şi fructe de mare precum: sparanghel, broccoli, creveți, varză, mazăre și ciuperci.

Citeşte şiTrucul cu care Mirela Vaida slăbeşte: "E singura dietă care dă rezultate la mine"

Gătind aceste produse și adoptând un stil de viață sănătos, Simona Gherghe a dat jos cinci kilograme.

Simona Gherghe: "Gătesc lucruri simple şi nu durează mai mult de 45 de minute"

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Fac supa de sparanghel, de broccoli, creveţi cu sos de usturoi şi ulei de măsline, îmi plac foarte mult varza calită, mazărea, ciupercile. Lucruri simple, care să nu-mi ia mai mult de trei sferturi de oră cu totul. 

Am observat că, dacă îmi gătesc eu, ştiu exact ce trebuie să folosesc. Mă feresc de condimentele astea cu multe E-uri, ştiu calitatea uleiului şi ce trebuie să folosesc. 

De asemenea, am început să nu mai consum carne. Nu sunt vegetariană, dar mă simt mult mai bine dacă mănânc mai rar carne. Iar dacă vreau ceva natural, prefer să merg la bunica mea şi să mă aprovizionez de acolo", povestea Simona Gherghe, în urmă cu ceva timp.

Simona Gherghe: "Am slăbit cinci kilograme şi mă simt foarte bine"

De asemenea, vedeta TV mai spune că a renunțat la alimentele nesănătoase, mâncarea pe care o gătește fiind bazată pe produse bio, de cele mai multe ori vorbind despre legume sau alte preparate bogate în vitamine.

"Dacă mă întreba cineva cât timp petrec în bucătărie, îi ziceam că extrem, extrem de puţin. Între timp, lucrurile s-au schimbat deoarece am ţinut o dietă care a avut şi rezultate. 

Am slăbit cinci kilograme şi mă simt foarte bine. Acum intru în bucătarie şi gătesc mai des. Îmi place să ciugulesc puţin câte puţin şi sunt la faza în care mă menţin. Mi-am dat seama că se poate şi aşa… gătind eu!", a mai spus aceasta, potrivit spynews.ro.

×
Subiecte în articol: Simona Gherghe dieta slabire
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close