Antena 3 CNN Show Showbiz Angelina Jolie este în continuare o fată rea, însă doar cu soţul ei Brad Pitt

Angelina Jolie este în continuare o fată rea, însă doar cu soţul ei Brad Pitt

Angelina Jolie este în continuare o fată rea, însă doar cu soţul ei Brad Pitt
23 Noi 2011   •   16:11

Într-un interviu acordat postului american CBS, în cadrul emisiunii „60 Minutes”, Angelina Jolie a vorbit despre proiectul său regizoral „In the Land of Blood and Honey”, dar şi despre trecutul său tumultuos, informează thehollywoodgossip.com.

Actriţa s-a declarat norocoasă că mai e încă în viaţă, după toate lucrurile în care s-a băgat când era tânără. „Am traversat perioade cât se poate de grele, dar le-am depăşit. Dintr-o mulţime de motive, eu n-ar fi trebuit să mă mai aflu acum aici”, a precizat Jolie. În ceea ce priveşte partea ei întunecată şi sexy, vedeta a menţionat că aceasta încă mai există, însă numai partenerul ei are acces la ea. „Sunt în continuare o fată rea,  încă mai am acea parte…însă e la locul ei acum, îi aparţine lui Brad sau aventurilor noastre”, a spus actriţa.

Acum mulţi ani de zile, Angelina îi şoca pe toţi. A fost căsătorită cu Billy Bob Thornton şi a purtat o eprubetă cu sângele lui la gât, s-a sărutat cu fratele ei James Haven, la ediţia din 2000 a premiilor Oscar şi a avut o aventură de tip lesbian cu actriţa Jenny Shimizu.

×
Subiecte în articol: Angelina Jolie Brad Pitt
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close