Antena 3 CNN Show Showbiz Angelina Jolie l-a cerut în căsătorie pe Brad Pitt. Nunta va avea loc la Veneţia

Angelina Jolie l-a cerut în căsătorie pe Brad Pitt. Nunta va avea loc la Veneţia

Angelina Jolie l-a cerut în căsătorie pe Brad Pitt. Nunta va avea loc la Veneţia
28 Apr 2010   •   13:50

Angelina Jolie se va căsători cu Brad Pitt la Veneţia. La începutul acestei luni actriţa l-ar fi cerut în căsătorie pe Brad Pitt, potrivit publicaţiei contactmusic.com.

Brad Pitt se află la Veneţia împreună cu Angelina Jolie şi copiii lor, unde actriţa ia parte la filmările pentru un nou thriller, ?The Tourist?.

?Angelina este din nou îndrăgostită de Brad şi vrea ca relaţia lor să fie oficială, prin căsătorie. După ce a lluat această decizie, singurul lucru pe care l-a mai avut de făcut a fost să-i spună lui Brad?, a precizat o sursă a publicaţiei amintite.

Cele mai noi zvonuri indică faptul că ceremonia va fi organizată la vila actorului George Clooney, de pe malul lacului Como din Italia. Cei patru copii ai cuplului Maddox, Pax, Zahara şi Shiloh, vor avea fiecare câte un rol în cadrul ceremoniei.

Părinţii lui Pitt, Bill şi Jane, s-au declarat încântaţi de hotărârea celor doi. ?Bill şi Jane sunt acum absolut încântaţi. Ei nu s-au împăcat niciodată cu faptul că Angelina şi Brad locuiesc împreună deşi nu sunt căsătoriţi?, a declarat o sursă pentru National Enquirer, un tabloid american.

Angelina Jolie şi Brad Pitt formează un cuplu din 2004, an în care s-au cunoscut pe platourile de filmare ale peliculei "Mr. and Mrs. Smith". În 2005, Brad Pitt a divorţat de Jennifer Aniston, după patru ani şi jumătate de mariaj, pentru a fi împreună cu Jolie.

Angelina şi Brad au împreună şase copii: Pax, în vârstă de şase ani, Max, în vârstă de opt ani, Shiloh, în vârstă de trei ani, Zahara, în vârstă de cinci ani şi gemenii Knox şi Vivienne, în vârstă de 21 de luni.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Angelina Jolie Brad Pitt
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close