Antena 3 CNN Show Showbiz Angelina Jolie poate fi urmărită din luna octombrie în "Changeling", un film inspirat de un caz real

Angelina Jolie poate fi urmărită din luna octombrie în "Changeling", un film inspirat de un caz real

Angelina Jolie poate fi urmărită din luna octombrie în "Changeling", un film inspirat de un caz real
25 Sep 2008   •   19:22

Ultima dată când Angelina Jolie a atras atenţia Academiei de Film a fost în 1999 când a câştigat Oscarul pentru cea mai bună actriţă în rol secundar. Rolul care i-a adus statueta de aur a fost al unei paciente cu probleme psihice în "Girl, Interrupted". Pe atunci vedeta box-officeului american era Winona Ryder...

După mulţi ani, multe alte roluri, unele dintre ele bune, dar ignorate de critici ("A Mighty Heart"), Angelina aspiră din nou la un Oscar, de această dată pentru "Changeling", un film în regia lui Clint Eastwood.

Filmul are la bază o poveste reală pentrecută în Los Angeles în anul 1928, când o mamă (interpretată de Jolie) trece prin coşmarul de a-i fi răpit copilul. Ea pleacă la muncă şi îşi ia la revedere de la băieţel, pe care nu-l mai găseşte acasă la întoarcere. Timp de câteva luni ea face eforturi disperate de a-l găsi, însă în zadar.

Ani mai târziu un băieţel de 9 ani este adus înapoi de forţele de ordine. Christine, mama băiatului, îi oferă găzduire, dar nu poate scăpa de sentimentul că nu este copilul ei biologic.



Ea face tot ce-i stă în putere pentru a convinge autorităţile de greşeala comisă, însă nu face altceva decât să pară o mamă denaturată. În timpul corupţiei pe fondul prohibiţiei, oricine contesta autoritatea poliţiei îşi risca viaţa. Singurul ei ajutor în acele vremuri tulburi a venit din partea unui activist local, Reverend Briegleb, interpretat de John Malkovich.

"Changeling" va fi lansat pe 24 octombrie.


Sursa foto: cinematical.com

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Angelina Jolie
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close