Antena 3 CNN Show Showbiz Angelina Jolie şi Brad Pitt vor un Crăciun exotic şi plin de aventuri, alături de familie

Angelina Jolie şi Brad Pitt vor un Crăciun exotic şi plin de aventuri, alături de familie

Angelina Jolie şi Brad Pitt vor un Crăciun exotic şi plin de aventuri, alături de familie
Sursa foto: Foto: blog.zap2it.com
19 Dec 2010   •   14:29

Actorii Angelina Jolie şi Brad Pitt, alături de cei şase copii ai lor, vor să petreacă Crăciunul într-un mod inedit, printr-o aventură într-un loc exotic, informează dailymail.co.uk.
   
"Vom călători alături de copii într-un loc oarecare al lumii. Vom călători şi vom trăi aventuri frumoase, pentru că asta ne place să facem", a declarat Jolie.
   
Totuşi, vedeta nu a precizat exact unde ea şi familia sa vor petrece sărbătorile de iarnă, dar a mărturisit că toate cadourile sunt pregătite şi că toţi sunt gata de plecare.
   
Pe de altă parte, Jolie a mai dezvăluit că ea şi Johnny Depp nu s-au cunoscut înainte de începerea filmărilor pentru pelicula "The Tourist", care a primit, săptămâna aceasta, trei nominalizări la Globurile de Aur.
   
"De fapt, locuim foarte aproape unul de altul, în Franţa, dar nu ne-am întâlnit niciodată. Brad şi Johnny au lucrat împreună acum mai mult timp şi el (Brad Pitt, n.r.) mi-a spus că este un om foarte drăguţ, care îmi va plăcea. Aşa că mă aşteptam să îl plac", a mai spus Jolie.
   
De asemenea, actriţa a povestit că s-a întâlnit cu Depp la biroul acestuia şi că au discutat foarte mult despre copii şi sistemul de învăţământ.
   
Angelina Jolie şi Brad Pitt sunt consideraţi a fi unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood, în ciuda faptului că nu sunt căsătoriţi. Cei doi au în prezent şase copii, dintre care trei sunt adoptaţi - Maddox, în vârstă de nouă ani, născut în Cambodgia, Pax, în vârstă de şase ani, născut în Vietnam, şi Zahara, în vârstă de cinci ani, născută în Etiopia. Shiloh, născută în Namibia, în 2006, este unul dintre copiii biologici ai cuplului, alături de gemenii Knox Leon şi Vivienne Marcheline, născuţi în 2008, în Franţa.
   

×
Subiecte în articol: Brad Pitt Angelina Jolie aventura copii
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close