Antena 3 CNN Show Showbiz Beyonce a slăbit 13 kilograme, în doar trei săptămâni, după nașterea celor doi gemeni. Cum a reușit vedeta acest lucru

Beyonce a slăbit 13 kilograme, în doar trei săptămâni, după nașterea celor doi gemeni. Cum a reușit vedeta acest lucru

Beyonce a slăbit 13 kilograme, în doar trei săptămâni, după nașterea celor doi gemeni. Cum a reușit vedeta acest lucru
Sursa foto: Foto: Facebook/ Beyonce
13 Iul 2017   •   15:34

Beyonce şi Jay-Z au devenit părinţii gemenilor Rumi şi Sir, în urmă cu trei săptămâni. Chiar dacă nu a apărut încă în public după naştere, apropiaţii săi susţin că vedeta vrea să slăbească, iar atunci când îşi va face apariţia să arate impecabil în faţa camerelor.

Potrivit One.ro, artista a început o dietă drastică pentru slăbit, fără grăsimi şi carbohidraţi, doar legume şi carne slabă. Datorită acestei diete, dar și a unui program de fitness pe care îl execută alături de un antrenor specializat, în acest interval scurt Beyonce a reuşit să slăbească 13 kilograme.

Doctorul Bruce Ettinger, obstetrician şi un apropiat al proaspetei mămici, a oferit detalii despre starea artistei şi despre cum a reuşit să slăbească în timp-record, în timpul sarcinii luând 22 de kilograme.

”Beyonce s-a apucat deja de exerciţii şi de dietă. Acum, că şi-a căpătat vitalitatea după ce a născut, a început să lucreze cu un antrenor personal pentru a scăpa de kilogramele în plus. După prima săptămână de la naştere, aceasta slăbise deja 10-11 kilograme, în mare parte retenţie de apă, din cele 22 de kilograme accumulate pe timpul sarcinii. Acum, la trei săptămâni de la naştere, Beyonce a dat jos aproape 13 kilograme, dar nu este însă gata să iasă în lume. Vrea să mai slăbească vreo 6 kilograme până atunci.”, a declarat Ettinger.

×
Subiecte în articol: Beyonce kilograme dieta nastere gemeni detalii
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close