Antena 3 CNN Show Showbiz Cindy Crawford, la 43 de ani. Fostul model străluceşte din nou în pictorialul unei reviste - FOTO

Cindy Crawford, la 43 de ani. Fostul model străluceşte din nou în pictorialul unei reviste - FOTO

Cindy Crawford, la 43 de ani. Fostul model străluceşte din nou în pictorialul unei reviste - FOTO
01 Feb 2010   •   22:21

După 25 de ani de modelling şi peste 1.000 de apariţii pe coperţile revistelor, Cindy Crawford este din nou fotografiată pentru o publicaţie, la 43 de ani, relatează Daily Mail. Şi nu arată deloc rău la această vârstă, demonstrând că încă mai are corpul care a făcut-o celebră pe podiumurile de modă. Ea a pozat, la începutul anului, în mai multe ţinute de culoare neagră, într-un pictorial al revistei Harper's Bazaar.

?Cred că mă menţin într-o formă destul de bună?, a declarat Crawford într-un interviu recent acordat. Cindy, care are doi copii, s-a arătat mulţumită de felul în care arată.

Ea a recunoscut totuşi că, în trecut s-a folosit de injecţiile cu Botox, însă a precizat că nu mai foloseşte tratamentele de întinerire de zece ani. Crawford s-a declarat împotriva tratamentelor de întinerire deoarece femeile care le utilizează par artificiale. Cindy Crawford este căsătorită cu fostul model şi businessman Rande Gerber.



Pentru mai multe fotografii cu Cindy Crawford, accesaţi Daily Mail.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: pictorial revista
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close