Antena 3 CNN Show Showbiz Dezvăluirea făcută de Lidia Buble despre Răzvan Simion: „Ascultă foarte multe predici online. El spune că vrea să vină de partea religiei mele”

Dezvăluirea făcută de Lidia Buble despre Răzvan Simion: „Ascultă foarte multe predici online. El spune că vrea să vină de partea religiei mele”

Dezvăluirea făcută de Lidia Buble despre Răzvan Simion: „Ascultă foarte multe predici online. El spune că vrea să vină de partea religiei mele”
de S.T.    |    24 Feb 2019   •   14:50

Lidia Buble a vorbit duminică la Antena 3 în cadrul emisiunii „De-a viața ascunselea” despre relația ei cu Răzvan Simion.

„Căsătoria este un moment de bucurie pe care aș vrea să îl împărtășesc cu toți cei dragi. El spune că vrea să vină de partea religiei mele, îi place foarte mult ascultă foarte multe predici online. Nu știu dacă se va întâmpla vreodată...Eu nu voi putea ține nunta în biserica lui, dar nici nu mi-aș dori pentru că nu m-aș simți foarte bine.

Nici în biserică la mine nu pot, fiindcă nu se acceptă ca partenerul să fie de altă religie. Oricum de mică mi-am dorit ca nunta mea să se desfășoare pe malul mării și atunci în aer liber am putea face treaba asta.

Mi-aș dori foarte mult ca tatăl meu să ne cunune”, a spus Lidia Buble.

×

Philip Morris susține inovația

Cum îţi construieşti un sistem video de monitorizare pentru casă sau afacere

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close