Antena 3 CNN Show Showbiz „Dragostea nu are limite”. Povestea frumuseţii androgine care a cucerit lumea modei

„Dragostea nu are limite”. Povestea frumuseţii androgine care a cucerit lumea modei

„Dragostea nu are limite”. Povestea frumuseţii androgine care a cucerit lumea modei
Sursa foto: Foto: Facebook
10 Feb 2012   •   10:33
Într-o după-amiază friguroasă de iarnă, Andrej Pejic stătea într-o cafenea din Manhattan şi sorbea dintr-o cană cu ceai. Era o apariţie elegantă şi stătea picior peste picior. Modelul cu ochi albaştri se uita pe fereastră, fără să-şi dea seama că aproape toate persoanele din încăpere erau vrăjite de frumuseţea sa.

Un bărbat îmbrăcat cu o haină neagră din piele s-a apropiat de fereastra cafenelei şi şi-a apăsat buzele de geam. Pejic zâmbeşte şi recunoaşte: “Sunt flatat de gest”.

Ceea ce admiratorii lui nu ştiu este că Andrej Pejic este, de fapt, bărbat. El este cel mai cunoscut manechin din industria modei. Asta pentru că poate prezenta atât pentru designerii care realizează haine de femei, cât şi pentru cei care creează haine masculine.

Frumuseţea androgină a lui Andrej Pejic a fermecat lumea modei, care este tot timpul în căutare de idei şi oameni noi şi originali.



„Este, pur şi simplu, o frumuseţe şi toţi vor o bucată din el” mărturiseşte stilistul Kyle Anderson, care a colaborat cu Andrej Pejic pentru realizarea unui pictorial pentru o revista de modă germană.

Înfăţişarea lui Andrej Pejic poate stârni gelozia oricărei femei. Are pomeţi înalţi, bine structuraţi, o piele fără cusur şi buze senzuale. Primul semn care îi poate trăda masculinitatea este „mărul lui Adam”, vizibil atunci când Andrej vorbeşte.

Deşi acum este unul dintre cele mai apreciate modele, viaţa nu a fost întotdeauna uşoară pentru Andrej Pejic. Născut în Bosnia, el şi-a trăit cea mai mare parte din copilărie într-o tabără pentru refugiaţi. Apoi familia sa a plecat în Australia, unde a fost descoperit de un „vânător” de talente în timp ce lucra la McDonald`s.

Deşi este deschis la orice subiect de discuţie, Pejic păstrează secretul în ceea ce priveşte orientarea sa sexuală. Întrebat ce preferă, bărbaţii sau femeile, modelul a zâmbit.

„Dragostea nu are limite”, a răspuns Andrej Pejic.

×
Subiecte în articol: moda frumusete
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close