Antena 3 CNN Show Showbiz Elizabeth Taylor a fost internată de urgenţă, din cauza unei afecţiuni la inimă

Elizabeth Taylor a fost internată de urgenţă, din cauza unei afecţiuni la inimă

Elizabeth Taylor a fost internată de urgenţă, din cauza unei afecţiuni la inimă
Sursa foto: Foto: Mediafax/AFP
12 Feb 2011   •   13:45

Elizabeth Taylor a fost internată de urgenţă, din cauza unei afecţiuni la inimă. Celebra actriţă suferă de o boală cronică şi nu este prima oară cînd are probleme. În 2009, actriţa în vârstă de 78 de ani a fost supusă unei intervenţii chirurgicale pe cord.

Liz Taylor a fost transportată la spital, la începutul acestei săptămâni, iar medicii au decis să o ţină sub supraveghere.

Purtătorii de cuvânt ai vedetei au precizat totuşi, că  nu este vorba de o afecţiune gravă, care să-i pună viaţa în pericol. Familia şi prietenii se află tot timpul alături de ea, în spital.

Miercuri, actriţa urma să primească, în cadrul unei gale, un premiu pentru contribuţia sa la lupta împotriva maladiei SIDA, prin organizaţia sa amfAR, însă nu a putut participa la eveniment, iar Elton John a ridicat trofeul în numele său.
   
Elizabeth Taylor îşi petrece majoritatea timpului într-un scaun cu rotile, după ce în ultimii 25 de ani a fost internată de mai mult de 100 de ori în spital, având o intervenţie chirurgicală la şold şi două intervenţii foarte riscante la spate.

În 1997, actriţa a suferit un atac cerebral în urma unei operaţii de extirpare a unei tumori pe creier şi a fost chiar în moarte clinică.
   
Elizabeth Taylor şi-a câştigat celebritatea la 12 ani, cu rolul din filmul "Vis de glorie" (1944). Recompensată cu două premii Oscar, pentru "Butterfield 8" (1960) şi "Cui îi e frică de Virginia Woolf?" (1966), Taylor a fost căsătorită de opt ori - de două ori cu actorul Richard Burton. Ultimul său mariaj, cu muncitorul în construcţii Larry Fortensky, a durat cinci ani şi s-a încheiat în 1996.

 

   

×
Subiecte în articol: actriţă spital inima
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close