Antena 3 CNN Show Showbiz Recunoști fata frumoasă din imagine? Acum face o țară întreagă să râdă

Recunoști fata frumoasă din imagine? Acum face o țară întreagă să râdă

Fata frumoasă din imagine nu este actrița italiancă, Ornella Muti, ci o actriță româncă. Acum este cunoscută de toată țara.

Recunoști fata frumoasă din imagine? Acum face o țară întreagă să râdă
Sursa foto: click.ro
de Ioana Mircea    |    03 Aug 2023   •   20:00

Mirela Nicolau este fata superbă din imagine. Actrița este cunoscută de o țară întreagă datorită rolului de soacră pe care îl joacă într-un serial celebru de comedie.

Mirela Nicolau are în prezent 66 de ani, iar în tinerețe, aceasta susține, că a fost comparată adesea cu actrița italiancă Ornella Muti.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Eram identică Ornella Muti, toată lumea zicea că semăn cu ea. S-a speriat criticul Ecaterina Oproiu când am apărut cu soţul meu, regizorul Anghel Mora, la un film. M-a văzut, a exclamat de uimire şi a întrebat cine sunt.

Citește și: Recunoști fetița cu cerbul, cântăreață de mică? “Voiam și eu un cerb de aur. A venit tata cu el, nu știu de unde l-a luat”

"Soţia mea", a spus el. Eram leită Ornella, doar că n-aveam ochii albaştri. Sunt oameni care îmbătrânesc frumos şi unii care îmbătrânesc urât. Eu am îmbătrânit urât fizic. Nu am făcut film cât am fost tânără şi frumoasă. Fac acum!", a spus Mirela Nicolau, potrivit click.ro.

×
Subiecte în articol: mirela nicolau recunoaste vedeta
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close