Antena 3 Show Showbiz Florin Piersic, despre pasiunea secretă a vieții sale. Ea trebuie să-i fie soție

Florin Piersic, despre pasiunea secretă a vieții sale. Ea trebuie să-i fie soție

27 Feb 2017   •   15:44
Florin Piersic, despre pasiunea secretă a vieții sale. Ea trebuie să-i fie soție

Florin Piersic și cântăreața de muzică populară Irina Loghin, care a împlinit de curând 78 de ani, au o relație specială. Actorul nu s-a sfiit niciodată să-și exprime public admirația pentru îndrăgita interpretă, scrie ziarulring.ro.

Marele actor nu a ascuns niciodată faptul că este un admirator al Irinei Loghin. Mai mult, la un moment dat, acesta a făcut câteva mărturisiri emoționante: “Eram foarte tânăr. Am văzut-o şi am auzit-o, pe scenă, într-un parc, pe o femeie care mi-a luat respiraţia. Cred că în ciuda faptului că nu eram atât de matur să pot judeca lucrurile la rece, m-am gândit şi am simţit că aşa trebuie să fie şi să arate femeia româncă.  Am întrebat pe cineva cine-i ţăranca asta româncă, care nu mă lasă să trăiesc!? Mi-a răspuns: Irina Loghin! Aşa de tare îmi plăcea, că mi-ar fi plăcut să-mi fie şi nevastă!”. Mesajul i-a ajuns la suflet Irinei Loghin și, drept urmare, se află la loc de cinste pe site-ul acesteia.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close