Antena 3 CNN Show Showbiz Florin Piersic, mesaj tulburător: "Nu vă pare rău că oamenii aceștia nu mai sunt?"

Florin Piersic, mesaj tulburător: "Nu vă pare rău că oamenii aceștia nu mai sunt?"

Florin Piersic, mesaj tulburător: "Nu vă pare rău că oamenii aceștia nu mai sunt?"
Sursa foto: Foto: Jurnalul.ro
28 Aug 2017   •   13:55

Într-un interviu memorabil, unul dintre cei mai iubiți actori români, Florin Piersic, a susţinut un monolog emoţionant, în care s-a adresat celor care susţin că vorbeşte mult şi a amintit de marii actori care s-au stins în ultimii ani.

„Vreţi să tac? Asta am vrut eu astăzi, să tac, să nu spun nimic. Pentru ce? Pentru că a devenit laitmotiv: 'Florin Piersic vorbeşte mult'. Păi vorbesc ca să mă auziţi şi să vă dau nişte exemple cu întâmplări din care dumneavoastră să trageţi concluzii. În ziua în care Iurie Darie, Şerban Ionescu sau Irina Petrescu nu mai pot să comunice cu dumneavoastră, nu vă pare rău că oamenii ăştia nu mai sunt?

Îmi pare rău de ce spun acum, dar va veni o zi când eu n-o să mai pot să vin să vorbesc cu dumneavoastră. De ce? Pentru că eu o să fiu undeva sus, într-o stea. Şi poate unul dintre dumneavoastră o să spună: 'Ce păcat, mă, ne mai povestea şi el câte o întâmplare, ne mai recita o poezie, mai fredona o melodie, mai făcea glume cu noi'. De ce nu vă bucuraţi de asta?”, a spus Florin Piersic, pentru Gândul.

×
Subiecte în articol: Florin Piersic
Parteneri
Ultima zi de vacanţă pentru politicieni. Urmează o lună grea
x close