Antena 3 CNN Show Showbiz Irinel Columbeanu îi acuză pe judecători. Vezi pentru ce avere luptă Monica în instanţă

Irinel Columbeanu îi acuză pe judecători. Vezi pentru ce avere luptă Monica în instanţă

Irinel Columbeanu îi acuză pe judecători. Vezi pentru ce avere luptă Monica în instanţă
Sursa foto: Foto: Mediafax
09 Apr 2011   •   12:29

Irinel Columbeanu lansează acuzaţii şi la adresa judecătorilor, după acuzaţiile grave la adresa soţiei sale. Afaceristul de la Izvorani spune că judecătorii nu au ţinut cont de probele care demonstrau abuzurile Monicăi Columbeanu asupra fetiţei lor. Copila a fost încredinţată acum mamei sale, dar aceasta nu a reuşit încă să o ia de la Izvorani.

Irinel Columbeanu consideră că instanţa a dat dovadă de rea-credinţă atunci când a calificat înregistrările făcute soacrei, ca pe O invenţie a lui. Aceasta povestea lovirile şi maltratările pe care le-a suferit Irina din partea mamei sale, susţine omul de afaceri. Irinel îi acuză pe magistraţi că nu au ţinut cont nici de opiniile specialiştilor, aflate la dosar.

"Raportul de expertiză - opinie de specialitate în materia psihologiei judiciare (...) al prof. univ. dr. Tudorel Butoi, concluzionează analizând materialele probatorii ce i-au fost puse la dispoziţie, aceleaşi pe care le-am dat şi instantei de recurs, că fiica mea prezintă sindromul "copilului bătut" specific relelor tratamente aplicate minorului", se arată în comunicatul de presă al lui Irinel Columbeanu.

Mama Monicăi Columbeanu a dat declaraţii timp de peste peste ore, în faţa poliţiştilor.

Veronica Bulai nu a rostit niciun cuvânt în faţa presei. Nici avocatul ei nu a făcut vreo declaraţie.

Monica Columbeanu luptă pentru a dobândi jumătate din bunurile acumulate de Irinel în timpul căsniciei. Dacă va câştiga, va primi zeci de hectare de teren, o proprietate în centrul Capitalei, mai multe tablouri semnate Sabin Bălaşa şi drepturile din invenţia  ''columbeanit'', un nou tip ciment.

Partea Monicăi Columbeanu din bunurile comune

- 34 de hectare de teren
- Proprietate pe Kiseleff
- Tablouri Bălaşa
- Drepturile din invenţia ''culumbeanit''

 


×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close