Antena 3 CNN Show Showbiz Jude Law va primi 10.000 de euro de la o revistă britanică pentru publicarea de fotografii cu el şi copiii săi minori

Jude Law va primi 10.000 de euro de la o revistă britanică pentru publicarea de fotografii cu el şi copiii săi minori

Jude Law va primi 10.000 de euro de la o revistă britanică pentru publicarea de fotografii cu el şi copiii săi minori
Sursa foto: jude law
09 Apr 2010   •   22:42

Jude Law va primi din partea revistei Hello! circa 10.000 de euro, reprezentând daune morale pentru încălcarea dreptului la intimitate, după ce a publicat fotografii cu actorul britanic şi copiii săi minori, potrivit Media Guardian .

Actorul britanic a dat în judecată titlul Hello! după ce revista a încălcat dreptul la intimitate al starului, publicând fotografii cu el şi copiii săi din timpul unei vacanţe în Caraibe.

Reprezentanţii revistei şi avocaţii actorului au ajuns, în cele din urmă, la un acord prin care publicaţia britanică se obligă să îi plătească lui Law circa 10.000 de euro.

De asemenea, reprezentanţii revistei au convenit să nu mai publice imagini cu copiii acestuia până când nu vor împlini 18 ani şi nici fotografii cu Jude Law când acesta se află în locuri "în care se aşteaptă, în mod rezonabil, să îi fie respectată intimitatea".

Actorul britanic în vârstă de 37 de ani are împreună cu fosta lui soţie, Sadie Frost, trei copii - Rafferty, în vârstă de 13 ani, Iris, în vârstă de nouă ani, şi Rudy, în vârstă de şapte ani.

În prezent, Jude Law are o relaţie cu fosta lui logodnică, Sienna Miller, de care s-a despărţit în noiembrie 2006, după ce actorul britanic a avut o aventură cu Daisy Wright, dădaca copiilor săi.

Antena3.ro



×
Subiecte în articol: revista actor fotografii oscar
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close