Antena 3 CNN Show Showbiz Matthew Perry a fost înmormântat în Los Angeles. Colegii din "Friends" l-au condus pe ultimul drum

Matthew Perry a fost înmormântat în Los Angeles. Colegii din "Friends" l-au condus pe ultimul drum

Actorul Matthew Perry, care a decedat la vârsta de 54 de ani, a fost înmormântat vineri într-un cimitir din Los Angeles în cadrul unei ceremonii la care au participat rude şi colegi din distribuţia serialului ''Friends''.

de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Noi 2023   •   11:56

Persoanele îndoliate s-au reunit la cimitirul Forest Lawn din cartierul Hollywood Hills în Los Angeles, situat la circa un kilometru de Warner Brothers, studiourile unde a fost filmat serialul. Aici sunt înmormântate numeroase vedete de la Hollywood, printre care Michael Jackson, Lucille Ball şi Elizabeth Taylor.

Matthew Perry, care a interpretat personajul Chandler Bing în serialul ''Friends'' în perioada 1994-2004, a fost găsit decedat în locuinţa sa din Los Angeles.

Vestea dispariţiei actorului a declanşat un val de omagii din partea fanilor şi a altor celebrităţi.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Ceilalţi cinci actori din distribuţia ''Friends'' i-au adus luni un ultim omagiu într-un mesaj comun care etichetează moartea actorului ca ''o pierdere ireparabilă''.

Citeşte şi: Primele rezultate ale autopsiei lui Matthew Perry. Anchetatorii au vrut să afle dacă actorul luase medicamente înainte să moară

Publicaţii precum TMZ şi Page Six a The New York Post au relatat evenimentul de vineri şi au publicat fotografii de la distanţă şi aeriene ale participanţilor la serviciul funerar.

Toţi cei cinci colegi din distribuţia ''Friends'' - Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc şi David Schwimmer - au fost prezenţi, potrivit TMZ.

Vezi şi: Actorii principali din Friends, prima reacție după moartea lui Matthew Perry. Prietenii lui "Chandler" spun că sunt "complet devastați"

×
Subiecte în articol: Matthew Perry
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close