Antena 3 CNN Timp liber Film Actorii principali din Friends, prima reacție după moartea lui Matthew Perry. Prietenii lui "Chandler" spun că sunt "complet devastați"

Actorii principali din Friends, prima reacție după moartea lui Matthew Perry. Prietenii lui "Chandler" spun că sunt "complet devastați"

Distribuția Friends este în doliu, după moartea subită a actorului Matthew Perry, cel care l-a interpretat pe Chandler în celebrul serial. Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joe) și David Schwimmer (Ross) au avut o primă reacție.

Actorii principali din Friends, prima reacție după moartea lui Matthew Perry. Prietenii lui "Chandler" spun că sunt "complet devastați"
Sursa foto: Facebook/ Friends Tv Show
de Mia Lungu    |    31 Oct 2023   •   20:31

La două zile de la moartea subită a lui Matthew Perry, colegii săi de distribuție din serialul de succes - Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc și David Schwimmer, au vorbit într-o declarație comună, obținută în exclusivitate de revista People.

"Suntem cu toții complet devastați de pierderea lui Matthew. Eram mai mult decât niște colegi de distribuție. Suntem o familie", se arată în declarația lor. "Sunt atât de multe de spus, dar chiar acum ne vom lua un moment pentru a plânge și a procesa această pierdere inimaginabilă."

Citește și: Ultimul mesaj postat de Matthew Perry, înainte de a fi găsit mort. Actorul care l-a jucat pe Chandler, în serialul Friends, parcă și-a prevestit sfârșitul

"În timp, vom spune mai multe, când și cum vom putea", continuă declarația.

"Deocamdată, gândurile noastre și dragostea noastră sunt alături de familia lui Matty, de prietenii săi și de toți cei care l-au iubit în întreaga lume."

Mesajul este apoi semnat de Aniston, Cox, Kudrow, LeBlanc și Schwimmer.

 

×
Subiecte în articol: Chandler Matthew Perry friends moarte
Parteneri
FCSB, petrecere ”Made in Romania” după câștigarea titlului
x close