Antena 3 CNN Externe Ultimul mesaj postat de Matthew Perry, înainte de a fi găsit mort. Actorul care l-a jucat pe Chandler, în serialul Friends, parcă și-a prevestit sfârșitul

Ultimul mesaj postat de Matthew Perry, înainte de a fi găsit mort. Actorul care l-a jucat pe Chandler, în serialul Friends, parcă și-a prevestit sfârșitul

Ultimul mesaj postat de Matthew Perry pe rețelele sociale îl arată în vila sa din Los Angeles.

Ultimul mesaj postat de Matthew Perry, înainte de a fi găsit mort. Actorul care l-a jucat pe Chandler, în serialul Friends, parcă și-a prevestit sfârșitul
Sursa foto: Instagram I mattyperry4
de Ştefan Petrică    |    30 Oct 2023   •   08:38

În imaginea publicată, se observă cum actorul privea orașul pe timp de noapte, cu căștile pe urechi, în jacuzzi-ul din vila sa. Descrierea sa a fost următoarea:

"Oh, deci apa caldă care se învârte în jurul tău te face să te simți bine? Eu sunt Mattman", a scirs actorul pe Instagram.

Fotografia a fost postată în urmă cu șase zile.

Starul din Friends a fost găsit mort sâmbătă, după ce, din primele informații, s-ar fi înecat accidental în același jacuzzi.

Citește șiA murit Matthew Perry. Actorul din serialul Friends avea 54 de ani

La locul tragediei nu s-au găsit substanțe toxice sau droguri, și nu există indicii că moartea ar fi fost violentă, potrivit TMZ.

În ultimele sale ore de viață actorul a jucat pickleball. Partida a durat două ore de, dovedindu-se încă o dată că Perry era într-o stare aparent bună de sănătate.

Moartea prematură a lui Matthew Perry la vârsta de 54 de ani reprezintă o pierdere pentru industria filmului și pentru fanii care au iubit personajul său iconic, Chandler Bing, din „Friends”.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Matthew Perry (@mattyperry4)

×
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close