Antena 3 CNN Actualitate A murit Matthew Perry. Actorul din serialul Friends avea 54 de ani

A murit Matthew Perry. Actorul din serialul Friends avea 54 de ani

Actorul Matthew Perry, care l-a interpretat pe personajul Chandler Bing din serialul de succes "Friends", a murit în locuinţa sa din Los Angeles, la 54 de ani.

de Claudia Popovici    |    29 Oct 2023   •   07:01

Actorul Matthew Perry, cel mai cunoscut pentru rolul lui Chandler Bing din serialul Friends, a fost găsit mort sâmbătă în locuinţa sa din Los Angeles.

Trupul neînsuflețit al actorului Matthew Perry a fost descoperit într-un jacuzzi de acasă, iar la faţa locului nu au fost găsite droguri, notează TMZ.

După aflarea tragicului eveniment, Warner Bros a transmis un mesaj despre îndrăgita vedetă:

"Suntem devastați de moartea dragului nostru prieten Matthew Perry. Matthew a fost un actor incredibil de talentat și o parte de neșters a familiei Warner Bros. Television Group. Impactul geniului său de comedie a fost simțit în întreaga lume, iar moștenirea sa va trăi în inimile atâtor oameni. Aceasta este o zi sfâșietoare și trimitem dragostea noastră familiei sale, celor dragi și tuturor fanilor săi devotați", a transmis Warner Bros.

Cine este Matthew Perry

Matthew Perry s-a născut la 19 august 1969 în Williamstown, Massachusetts şi a fost nominalizat de trei ori la premiile Emmy şi o dată la Globul de Aur. Actorul a câştigat TV Guide Awards şi Teen Choice Awards

Perry a ajuns la inimile publicului după rolul lui Chandler Bing din serialul Friends, iar cariera sa nu a fost ocolită de scandaluri. Pe durata filmărilor cunoscutul actor a devenit dependent de alcool şi de Vicodin. În 1997, după un accident de jet ski, Perry a început sa ia pentru prima oară medicamente cu prescripţie medicală.

Matthew Perry a fost internat timp de o lună de zile la reabilitare în 1997, din cauza dependenţei sale de Vicodin, iar în anul 2001 s-a aflat din nou sub tratament din cauza dependenţei de opiacee şi alcool.

"Nu poţi să ai o problemă cu drogurile timp de aproximativ 30 de ani pe care să speri să o rezolvi în 28 de zile", a declarat actorul într-un interviu pentru The Hollywood Reporter.

În 2016, Perry a mărturisit pentru ”Chris Evans Breakfast Show" că nu îşi mai aminteşte perioada filmărilor între sezonul al treilea şi cel de-al şaselea din cadrul serialului Friends.

Serialul "Prietenii tăi/ Friends" este un sitcom american creat de David Crane şi Martha Kauffman, care a fost difuzat de postul NBC timp de 10 sezoane, între 22 septembrie 1994 şi 6 mai 2004. Sitcomul prezintă aventurile amuzante ale membrilor unui grup de prieteni din Manhattan şi a fost o rampă de lansare pentru cei şase actori din distribuţia sa.

×
Subiecte în articol: a murit actor Matthew Perry
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close