Antena 3 CNN Show Showbiz Mihaela Rădulescu a dezvăluit care este secretul tinereții sale

Mihaela Rădulescu a dezvăluit care este secretul tinereții sale

Mihaela Rădulescu a dezvăluit care este secretul tinereții sale
Sursa foto: Foto: Facebook/Mihaela Rădulescu
02 Feb 2018   •   11:03

Este într-o formă maximă și pare să fi învins trecerea timpului. Iar recent Mihaela Rădulescu a mărturisit care sunt trucurile la care apelează.

„Deci, încep cu părul – e creț, e lung și vreau să-l țin la fel de sănătos cât s-o putea de mult. Dacă n-am filmări sau evenimente sociale, nu-l agresez nici cu placa, nici cu uscătorul de păr. Îl spăl cu orice șampon am la îndemână, dar în fiecare săptămână îi aplic câte o mască. Am un păr care nu se îngrașă, deci măștile sunt hidratante, fie din comerț, fie făcute de mine, cu ulei de măsline, ulei de cocos, amestecate cu gălbenuș de ou și un strop de bere sau apă minerală”, a spus Mihaela pe blog.

„Pe vârfuri pun mereu ulei de cocos, cât e încă părul ud. Uleiul de cocos e nelipsit din viața mea, de ani de zile. Cred în super puterea lui, pe toate planurile. Consum zilnic 2 lingurițe, dimineața, cu 2 linguri de miere de Manuka. Îl folosesc la gătit, pentru că e unul dintre cele mai rezistente uleiuri la temperaturi înalte”, a precizat Mihaela în postare. Ea a mai dezvăluit un secret pentru care tenul ei este perfect îngrijit cu ajutorul produselor naturale. „Îmi place să-mi fac măști de casă, cu ulei de cocos, miere, ou, smântână, lămâie, argilă”.

 „Îl folosesc pentru corp, după fiecare duș, cât încă e pielea umedă, dar și ca ulei de plajă, pentru că are o protecție echivalentă cu factorul 20. Cred că n-am făcut absolut nicio vergetură după sarcină doar pentru ca l-am folosit zilnic, de când am rămas gravidă și… până azi”, mai scrie vedeta.

 

×
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close