Antena 3 CNN Show Showbiz Mihaela Rădulescu, rânduri explozive despre iubirea tăcută a vieții sale. Nu l-a atins nici cu o scamă și totuși..

Mihaela Rădulescu, rânduri explozive despre iubirea tăcută a vieții sale. Nu l-a atins nici cu o scamă și totuși..

 Mihaela Rădulescu, rânduri explozive despre iubirea tăcută a vieții sale. Nu l-a atins nici cu o scamă și totuși..
29 Ian 2016   •   21:45

Mihaela Rădulescu a ținut să fie alături de un bărbat special din viața sa la împlinirea de către acesta a vârstei de 80 de ani. Nu e nicio surpriză, este vorba de Florin Piersic. Așa că a scris un mesaj plin de admirație pe Facebook.

“Va povestesc despre dragostea mea pentru Florin. Cu alte cuvinte, am luat-o pe dupa plop ca să ajung la… Piersic! Pentru ca eu cred ca iubire se cheama ceea ce simt pentru Florin Piersic, de vreme ce am urmatoarele simptome:
– imi tremura genunchii de cate ori il intalnesc…
– imi dau lacrimile cand ma uit in ochii lui…
– mi-aduc aminte, zambind, cum ma alintau parintii mei cand eram mica – imi ziceau „Piersicuta” (sa mai spuna cineva ca nu trebuie sa crezi in semne sau in coincidente!)…
– ma topesc cand imi spune ca ma adora, desi stiu sigur ca asta le spune, de-o viata, tuturor femeilor care-i zambesc ca mine…
– ma despart de el si raman ore-n sir cu gandul la el…
– ma tulbura, ma ravaseste, ma copleseste de cate ori il vad jucand in filmele tineretii lui…
– ma cucereste cu farmecul sau unic de a povesti cele mai interesante nimicuri, ma face sa rad cu pofta, ma insenineaza cu fiecare gluma pe care o spune…", a scris Mihaela Rădulescu pe Facebook.

×
Subiecte în articol: mihaela radulescu Florin Piersic
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close