Antena 3 CNN Show Showbiz Nunțile anului 2023. Imagini cu vedetele din România care și-au jurat iubire veșnică

Nunțile anului 2023. Imagini cu vedetele din România care și-au jurat iubire veșnică

Pentru unele vedete din ţara noastră, 2023 a fost anul în care s-au căsătorit. Dacă anumite cupluri și-au dorit un eveniment discret, altele au organizat o nuntă cu fast, despre care s-a vorbit mult timp.

Nunțile anului 2023. Imagini cu vedetele din România care și-au jurat iubire veșnică
Sursa foto: pexels.com
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Dec 2023   •   10:00

Startul petrecerilor de nuntă din 2023 a fost dat de Smiley și Gina Pistol. 

Pe 27 mai, într-o locaţie de lux, pe malul lacului Snagov, aceștia s-au căsătorit. Cei doi au ales să se bucure din plin de moment și au adoptat ținute lejere.

Gina a purtat o rochie lungă, albă și vaporoasă, în timp ce artistul a fost îmbrăcat într-un costum de culoare bej și o cămașă albă.

Câteva zile mai târziu, influenceriţa Irina Deaconescu şi fotbalistul Cristi Manea au avut parte şi ei de un eveniment fastuos.

Citește și: Laura Giurcanu, primul mesaj după ce a câștigat competiția America Express: ”Nu m-aș simți eu bine cu mine dacă nu aș deschide subiectul ăsta”

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Pe 3 iunie, cuplul şi-a unit destinele la malul mării, într-un cadru de poveste. Cei doi au făcut cununia civilă anul trecut şi au împreună doi copii.

Într-un decor de poveste şi cu mulţi oameni alături de ei, Sandra Izbaşa şi actorul Răzvan Bănică s-au căsătorit pe 30 iulie.

Fosta gimnastă a purtat o rochie spectaculoasă în cea mai importantă zi din viața ei, iar cei doi îndrăgostiţi au avut două perechi de naşi.

Sandra Izbaşa a decis ca una dintre naşele ei să fie chiar Andreea Răducan.

După o relaţie de nouă ani, Cătălina Grama şi Paul Ipate și-au jurat credință veșnică într-un decor de vis, pe 5 august, în Italia.

Pentru acest eveniment special, actrița a purtat nu mai puţin de trei rochii.

×
Subiecte în articol: nunti vedete casatorie
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close