Antena 3 CNN Show Laura Giurcanu, primul mesaj după ce a câștigat competiția America Express: ”Nu m-aș simți eu bine cu mine dacă nu aș deschide subiectul ăsta”

Laura Giurcanu, primul mesaj după ce a câștigat competiția America Express: ”Nu m-aș simți eu bine cu mine dacă nu aș deschide subiectul ăsta”

Laura Giurcanu a transmis un mesaj acid, după ce a câștigat America Express 2023.

Laura Giurcanu, primul mesaj după ce a câștigat competiția America Express: ”Nu m-aș simți eu bine cu mine dacă nu aș deschide subiectul ăsta”
Sursa foto: Facebook/ Laura Giurcanu
de Georgiana Adam    |    28 Dec 2023   •   20:51

Marea Finală a sezonului 6 America Express a avut loc pe 27 decembrie 2023. Alexia și Aris Eram, Laura Giurcanu și Sânziana Negru s-au întrecut pentru ultima dată, în cadrul probelor finale. 

După un drum lung, plin de obstacole, dezamăgiri, greutăți, dar și momente de neuitat, Laura Giurcanu și Sânziana Negru au demonstrat că sunt de neînvins. Creatoarele de conținut au câştigat trofeul şi premiul de 30.000 de euro.

După difuzarea ultimului episod din acest sezon, Laura Giurcanu a ales să transmită un mesaj tuturor celor care i-au urmărit parcursul în cadrul competiției.

Influencerița a vorbit despre câteva aspecte care au dezamăgit-o profund și au făcut-o să reacționeze.

Citește și: Câştigătoarele America Express 2023 sunt Sânziana Negru și Laura Giurcanu

”Am fost poate singura echipă al cărui aspect fizic a fost atât de discutat”

Laura Giurcanu spune că s-a simțit judecată din punctul de vedere al aspectului fizic.

”Dacă tot am câștigat aseară America Express și sunt mai mulți oameni care se uită pe stories, mai mulți decât de obicei și e mai multă atenție pe noi, mi se pare o oportunitate extraordinară să deschid un subiect care îmi stă pe limbă. Pur și simplu, nu m-aș simți eu bine cu mine dacă nu aș deschide subiectul ăsta, deși știu că o să stârnească foarte multe discuții.

Am observat de-a lungul etapelor că am fost poate singura echipă al cărui aspect fizic a fost atât de discutat, lucru care nu doar că nu s-a întâmplat în nicio altă echipă, dar la noi a fost focusul principal al oamenilor.

S-a discutat foarte mult de felul în care arătăm. Laura e prea înaltă, prea înaltă pentru ce?, Sânziana e scundă, diferența de înălțime dintre noi două…

Că suntem urâte, cum arătăm, cum avem gâtul, fața, ridul și nu e ok, pentru că nimeni nu a mai avut parte de un tratament de genul ăsta. Ni s-au spus lucruri care în mod normal nu ar fi spuse niciunui bărbat vreodată. Oricum, oamenii nu vorbesc despre fizicul bărbaților. Băi, dar în felul ăsta?!”, a spus Laura.

Astfel, Laura Giurcanu a transmis un mesaj cât se poate de ferm în fața celor care i-au criticat aspectul fizic.

”Eu, din fericire, am în mine această încredere maximă când vine vorba de felul în care arăt, dar nu e genul ăla de încredere în care știu că sunt extraordinar de frumoasă, așa că n-ai ce să-mi zici, nu, e genul ăla de încredere în care ăsta e corpul care mi-a fost dat de la părinții mei, de la natură, de la Dumnezeu și de la Univers.

Cu corpul ăsta am venit eu pe pământ. Nu pot să fac nimic ca să schimb asta, așa că nu doar că mă mulțumesc cu el, dar aleg să-l celebrez pentru că mă simt și eu mult mai bine când sunt fericită cu mine”, a mai spus Laura Giurcanu, pe rețelele sociale.

×
Subiecte în articol: laura giurcanu America Express mesaj
Parteneri
Datoria neştiută de 7.200 lei pe care fiecare român o are
x close