Antena 3 CNN Show Showbiz Oana Roman, reactie la poza in care pare foarte slaba: "S-a spus că eu sunt o grasă care mănâcă shaorma. In momentul in care m-am pozat..."

Oana Roman, reactie la poza in care pare foarte slaba: "S-a spus că eu sunt o grasă care mănâcă shaorma. In momentul in care m-am pozat..."

Oana Roman, reactie la poza in care pare foarte slaba: "S-a spus că eu sunt o grasă care mănâcă shaorma. In momentul in care m-am pozat..."
27 Ian 2016   •   18:30

Oana Roman si-a facut un selfie pe care l-a postat pe pagina ei de Facebook si toata lumea a intrebat-o care este reteta prin care a slabit. Vedeta TV a tinut sa precizeze ca nu este nimic diferit la ea ci doar faptul ca are un telefon care face poze bune.

”Ieri, plecând în oraș, mi-am făcut un selfie în mașină. Nu eram machiată și nu aveam nici măcar un gloss pe buze. Am publicat poza pe pagina mea de facebook și pe instragram, fără să o editez sau să o modific în vreun fel. Reacțiile au fost surprinzătoare pentru mine. Am primit foarte multe comentarii în care mi se spunea că parcă nu sunt eu. Că arăt diferit. Am fost intrebată dacă mi-am făcut vreo operație estetică sau dacă nu cumva este altcineva în poză pentru că sunt de nerecunoscut. Alții m-au felicitat pentru că arăt bine, altfel, luminoasă și senină. Mi s-a cerut rețeta. Nu am nici o rețetă și m-a surprins că o poză banală făcută cu telefonul a avut așa un impact. Am explicat că asta sunt eu și că ”de vina” e telefonul meu care face niște poze extraordinar de frumoase. Apoi cred că în momentul în care am făcut poză era și o lumina frumoasă afară și aparatul a surprins acea lumina.

Totuși există și o problemă de percepție. Atât s-a spus despre mine că arăt într un anume fel, încât oamenii și-au creat o imagine despre mine prin prisma a ceea ce alții le-au spus, și nu au mai trecut imaginea mea prin filtrul minții și ochilor lor. Au luat de bun ceea ce li s-a spus și s-a inpamantenit în mintea lor o imagine creată de alții. Ani de zile li s-a spus că eu sunt o grasă care mănâcă shaorma. Pe toate canalele posibile s-a transmis această imagine în mod repetat și obsesiv. S-au scris articole, s-au făcut bancuri, s-au desenat caricaturi, s-au făcut colaje de poze, s-a vorbit în emisiuni zile și luni un șir, s-a vorbit la radio, s-a scris pe facebook și peste tot în mediul virtual. Astfel, în mod inconștient, oamenii au rămas în minte cu această percepție. E o formă de manipulare ce are efect maxim și este folosită frecvent pentru a manipula masele. Este adevărat că această tehnică se folosește mai degrabă în scopuri politice, electorale sau când se dorește a decredibiliza un personaj ce deranjează”
, a scris Oana Roman, pe blogul personal. 

×
Subiecte în articol: Oana Roman selfie masina
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close