Antena 3 CNN Show Showbiz Pescobar îşi vinde maşinile de lux şi a minţit că a rămas fără permis: "Gata cu zona de confort"

Pescobar îşi vinde maşinile de lux şi a minţit că a rămas fără permis: "Gata cu zona de confort"

După scandalul cu inspectorii de la Protecţia Consumatorilor şi după ce i-au fost închise restaurantele, Pescobar a anunţat că a rămas şi fără permis de conducere pentru trei luni de zile. Ulterior, el a publicat un video pe TikTok în care a anunţat că a minţit că a rămas fără permis.

de Redacția Antena 3 CNN    |    16 Noi 2023   •   11:27

Paul Nicolau, patronul restaurantelor Taverna Racilor, a explicat într-o postare pe TikTok că a rămas fără permis de conducere începând cu 15 noiembrie. Drept urmare, el a explicat că îşi vinde maşinile şi că are nevoie de şofer.

Pescobar a anunţat pe reţelele sociale că-şi vinde bolizii de lux: un Lamborghini şi un Ferrari, mașini care valorează peste 100.000 de euro şi că are nevoie de şofer.

Citeşte şi: Elena Băsescu a încălcat regulile de circulație în București, pentru că a avut o "urgenţă". Modul în care a fost surprinsă fiica fostului preşedinte

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

”Gata cu zona de confort, cu mașina și condusul. Dăm drumul la instalație: mersul pe jos. Am cam uitat de el. Când stai cu fundul în mașină, cobori în parcare, pac… nu-ți ma trebuie mers pe jos.

Să vezi ce pătrățele face Pescobar. Bine, de dimineață mi-am făcut flotările – 257 și 195 de abdomene, am citit, sunt treaz de la ora 4. Acum mă duc să iau micul dejun… sunt pe jos, după mă duc la un masaj și după la birou, zic să mai și muncim. Atât s-a putut", a transmis Pescobar pe TikTok.

Citeşte şi: Neymar, acuzat de o fostă angajată, mamă a patru copii, că a exploatat-o și că nu a plătit-o pentru munca depusă

@tavernaracilortimisoara De vânzare ❤️? ! Ferrari si Lamborghini Urus , masinile lui #pescobar ♬ original sound - tavernaracilortimisoara

"Acum le transmit domnilor agenți de poliție de la circulație, care erau foarte atenție la mașinile mele. Să stea liniștiți. Trei luni de zile nu mă mai văd la volan. Să vă înștiințați între voi. Nu mai am la ce să mai suflu pentru că nu mai am volan. Va pup, puteți să dormiți liniștiți de acum încolo”, a transmis Pescobar pe TikTok.

Ulterior, într-un alt clip video postat pe TikTok, Pescobar a declarat că a minţit atunci când a spus că a rămas fără permis, totul pentru a-şi face publicitate şi pentru a apărea, din nou, la televizor.

×
Subiecte în articol: Pescobar masini de lux permis suspendat
Parteneri
Sebastian Burduja şi-a depus candidatura la Primăria Capitalei
x close