Antena 3 CNN Show Showbiz Plinuţe, dar sexy: Pictorial inedit cu manechine supraponderale - FOTO

Plinuţe, dar sexy: Pictorial inedit cu manechine supraponderale - FOTO

Plinuţe, dar sexy: Pictorial inedit cu manechine supraponderale - FOTO
Sursa foto: femeie
06 Ian 2010   •   10:10

Controversele legate de greutatea manechinelor şi fotomodelelor au luat amploare în ultima perioadă. Tot mai multe reviste de modă şi lifestyle au luat atitudine în acest sens şi au început să utilizeze manechine cu dimensiuni normale şi, de ce nu, chiar grăsuţe.

V Magazine este una dintre ele. Primul număr din acest an celebrează femeile cu forme. Pe coperta revistei au apărut femei frumoase, însă atipice. Tinerele au câteva kilograme în plus, însă asta nu le răpeşte din şarm.

Femeile au pozat în ţinute provocatoare, dar şi în pielea goală. Pozele au fost realizate de fotograful norvegian Solve Sundsbo şi le prezintă pe fotomodele în body-uri Agent Provocateur, costume de baie Gucci şi lenjerie Dolce & Gabbana, arată site-ul stylelist.com.



?Am vrut să arătăm femeilor că pot fi frumoase şi sexy, chiar dacă au câteva kilograme în plus?, a declarat una dintre cele cinci fotomodele plinuţe.



În luna octombrie a anului trecut, reprezentanţii revistei de modă Brigitte, una dintre cele mai populare din Germania, au declarat că nu vor să mai includă în paginile revistei fotografii cu manechine prea slabe. Andreas Lebert, editor al revistei Brigitte, susţine că "s-a săturat să retuşeze pozele manechinelor pentru a le face să pară normale".



Creatorii de modă, însă, nu sunt de aceeaşi părere. Cu puţin timp în urmă, Karl Lagerfeld a declarat că femeile cu forme nu au căuta pe podium. "Nimeni nu vrea să vadă femei cu forme pe podium", a declarat designerul într-un interviu acordat revistei Focus. "Grasele stau cu pungile de chipsuri în faţa televizorului şi critică manechinele spunând că sunt prea slabe", a mai spus Lagerfeld.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: fotomodel revista pictorial
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close