Antena 3 CNN Show Showbiz Prima reacție a actorului Brad Pitt, după divorţul intentat de Angelina Jolie

Prima reacție a actorului Brad Pitt, după divorţul intentat de Angelina Jolie

Prima reacție a actorului Brad Pitt, după divorţul intentat de Angelina Jolie
Sursa foto: Foto: Brad Pitt/Instagram
21 Sep 2016   •   08:43

Angelina Jolie a depus, luni, actele oficiale prin care a cerut divorţul de soţul ei, actorul Brad Pitt. La puţin timp după confimarea acestei informaţii de un avocat al actriţei americane, Brad Pitt a acordat o scurtă declaraţie de presă pentru revista People, în care a spus că este ”foarte trist” şi că ”în aceste momente, contează doar binele copiilor” cuplului.

”Sunt foarte trist, dar ceea ce contează cel mai mult este binele copiilor noştri. Rog presa să le acorde intimitatea pe care ei o merită în această perioadă dificilă”, a spus acesta, potrivit news.ro.

O sursă din anturajul actorilor a declarat: ”Atât Brad, cât şi Angelina ţin foarte mult la copiii lor şi în această perioadă există multă tristeţe în ambele tabere”.

Cei doi actori au fost văzuţi pentru ultima dată în public la jumătatea lunii iulie, cu puţin timp înainte de cea de-a doua aniversare a căsătoriei, însă o sursă a dezvăluit pentru revista People că Brad Pitt a trebuit ”să plece în Franţa de mai multe ori în acest an, din cauza certurilor numeroase dintre ei”.

”Divorţul reprezintă un şoc total”, a declarat o altă sursă din anturajul vedetelor. ”Ei au petrecut în mod sigur mai mult timp despărţiţi în acest an, dar este totuşi un şoc. Tocmai au celebrat împreună a doua aniversare a nunţii lor”.

×
Subiecte în articol: Angelina Jolie divort
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close