Antena 3 CNN Show Showbiz Cum își menține Nicoleta Luciu abdomenul plat? Rețeta e mai simplă decât crezi

Cum își menține Nicoleta Luciu abdomenul plat? Rețeta e mai simplă decât crezi

Cum își menține Nicoleta Luciu abdomenul plat? Rețeta e mai simplă decât crezi
Sursa foto: Foto: www.facebook.com/NicoletaLuciuOficial
de M.Z.    |    01 Sep 2016   •   16:41

Are patru copii și un corp de invidiat. Nicoleta Luciu are grijă la alimentație, dar face și sport. Modelul a dezvăluit însă, pe blogul personal, cum reușește să-și mențină abdomenul plat. Secretul ei este o rețetă naturistă.

”Dragi mămici și nu numai, multă lume caută remediul-minune care să ne scape de grăsimea de pe abdomen. Ori nu-i destul de plat, ori avem colăcei inestetici, ori aripioare… Da, e greu. Nu există diete universal aplicabile, însă eu am încercat un remediu natural care cu siguranță m-a ajutat să scap de grăsimea abdominală acumulată în timpul sarcinii.
Ei bine, ingredientul de bază pentru remediul pe care ți-l propun îți este, deja, cu siguranță, cunoscut. Este vorba despre hreanul proaspăt! Bogat în vitaminele B și C, potasiu, calciu și fier, hreanul este o bombă de sănătate și, în plus, ajută și la eliminarea grăsimilor din corp”, a scris Luciu pe blog.

Pentru rețetă, aveți nevoie de
- 150 g hrean proaspăt
- 3 lămâi tăiate
- 5 linguri de miere

”Tot ce trebuie să faci este să amesteci într-un blender lămâile mărunțite și hreanul dat prin răzătoare, iar la final să adaugi 5 lingurițe de miere naturală. Păstreaza tot conținutul într-un recipient în frigider și consumă câte o linguriță de două ori pe zi, după masă!”, ne spune Nicoleta Luciu.

Totuși, rețeta nu este suficientă, dacă nu facem și sport.

”Nu, acest remediu nu va fi eficient, dacă nu faci și mișcare în fiecare zi! Fie că e vorba despre o plimbare de câțiva kilometri, câteva abdomene, un dans sau o joacă cu copiii… nu te lăsa pradă unui stil de viață sedentar! E mai sănătos, e mai eficient și te face mai frumoasă”, recomandă fotomodelul român.

×
Subiecte în articol: Nicoleta Luciu dieta reteta
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close