Antena 3 CNN Show Showbiz Slăbește 6,5 kilograme în numai zece zile. Care este rețeta minune

Slăbește 6,5 kilograme în numai zece zile. Care este rețeta minune

 Slăbește 6,5 kilograme în numai zece zile. Care este rețeta minune
12 Aug 2015   •   13:53

Antrenorul personal al actriței Rosamund Pike a dezvăluit cum a reușit aceasta să slăbească 6,5 kilograme, în numai zece zile, pentru rolul din "Gone Girl". Zero carbohidrați, multă apă alcalină și un program riguros la sala de fitness. In filmul care i-a adus o nominalizare la Premiile Oscar, Rosamund a renunțat la haine într-o scenă, impresionând pe toată lumea cu fizicul ei. Se pare că acrița a trecut prin patru cicluri de îngrășare/slăbire pe durata filmărilor.

Pentru că în film personajul jucat de actriță fuge de acasă și nu trebuie să fie recunoscut, actrița a fost nevoită să se îngrașe destul de mult pentru scenele respective. Când în cele din urmă femeia interpretată de vedeta se reîntoarce la soțul ei, aceasta trebuie să aibă un fizic de invidiat, așa că actrița a fost nevoită de dea rapid jos kilogramele în plus. Pentru ca totul să fie și mai dificil, scenele nu au fost filmate în ordine cronologică, așa ca blonda a trecut prin acest ciclu de mai multe ori.

Actrița a fost ajutată de Holly Lawson, un jucător MMA, care a știut exact ce sfaturi să îi dea, din moment ce și el este nevoit constant să facă aceleași sacrificii pentru a rămâne într-o anumită categorie de kilograme. Astfel, atunci când a fost nevoită să se îngrașe, Rosamund a ridicat greutăți și a consumat alimente bogate în carbohidrați. Pe de altă parte, pentru a slăbi, actrița a mâncat numai proteine, grăsimi sanatoase și legume. Antrenamentul la sala a inclus în această perioadă numai sărituri de rezistență.

×
Subiecte în articol: actriţă dieta slabit alimentatie sport
Parteneri
Noua fabrică din România care se deschide după Paște
x close