Antena 3 CNN Show Showbiz Vasile Muraru, mărturisire emoţionantă la trei ani de la moartea lui Nae Lăzărescu: „Îl simt aproape”

Vasile Muraru, mărturisire emoţionantă la trei ani de la moartea lui Nae Lăzărescu: „Îl simt aproape”

Vasile Muraru, mărturisire emoţionantă la trei ani de la moartea lui Nae Lăzărescu: „Îl simt aproape”
01 Mar 2017   •   09:53

Au lucrat împreună timp de 25 de ani, dar moartea i-a despărţit. La trei ani de la dispariţia lui Nae Lăzărescu, Vasile Muraru recunoaşte că îi simte adeseori lipsa.

”Îl visez mai rar, dar îl simt aproape, în permanență. Am făcut un nou cuplu, cu colega Valentina Fătu, cuplu mixt, care se bucură de un real succes. Avem deja trei ani de la premiera de la teatrul Constantin Tănase. Avem spectacole la teatru, în țară, recitaluri în doi de câte două ore, non stop… E mai dificil, dar sunt spectacole de la care ai o satisfacție deosebită. A fost mai greu la început. Nu puteam să fac un cuplu tot cu un bărbat. Lumea și așa face comparație. Cu orice bărbat, oricât de talentat, ar fi fost prea mult, după 25 de ani cu Nae și impactul pe care l-am avut. Eu am vrut să fie o fată. Mai jucase cu noi, și m-am dus direct și am întrebat-o dacă vrea..Sunt director, dar nu dau ordin. La așa ceva nu se dă ordin”, a mărturisit Vasile Muraru pentru Libertatea.

 

×
Subiecte în articol: marturisire emotionanta
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close