Antena 3 Show Tabloid Carmen Harra, dezvăluire-bombă din viața Monicăi Gabor. Totul a fost de fațadă

Carmen Harra, dezvăluire-bombă din viața Monicăi Gabor. Totul a fost de fațadă

30 Oct 2016   •   16:56
Carmen Harra, dezvăluire-bombă din viața Monicăi Gabor. Totul a fost de fațadă

Monica Gabor s-a întors în ţară de câteva zile, iar clarvăzătoarea Carmen Harra a spus câteva cuvinte despre relaţia ei cu Mr. Pink. Aceasta susţine că povestea lor de dragoste se va sfârşi.

"Eu am spus de ani de zile că nu prea cred în relaţia ei cu Mr. Pink. Cred că Mr. Pink nu are o relaţie cu ea.. Îmi pare rău, dar nu cred că relaţia ei cu Mr. Pink e stabilă cum lasă ea să se întrevadă. (…) Aş fi vrut să-şi ia rolul de mamă mult mai în serios, să pună copilul în faţa lui Mr. Pink. (...) Tot eu am fost cea care am spus că-şi va pierde copilul, care a fost luată de fostul soţ. (...) Sfatul meu e ca ea să aibă o relaţie mai puternică cu fiica sa, să vină mai des în România. (…) Nu, Irinuca nu se va muta în America în următorii 10 ani, cel puţin. figura mamei îi lipseşte. Ea nu a fost la niciun eveniment major. La lansările băuturilor este altceva, el are nevoie să facă prea mult tam-tam atunci. (…) Ea şi-a dat seama că nu va fi o continuitate cu Mr. Pink”, a declarat Carmen Harra, citată de CanCan.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close