Antena 3 CNN Show Tabloid Cine i-a despărţit, de fapt, pe Brad şi Angelina. Ea i-ar fi sucit minţile starului american - VIDEO

Cine i-a despărţit, de fapt, pe Brad şi Angelina. Ea i-ar fi sucit minţile starului american - VIDEO

Cine i-a despărţit, de fapt, pe Brad şi Angelina. Ea i-ar fi sucit minţile starului american - VIDEO
28 Sep 2016   •   15:58

Iniţial, când Angelina Jolie a depus actele pentru a divorţa de Brad Pitt, zvonurile au spus că Marion Cotillard ar fi cea care l-a cucerit pe actor pe platourile de filmare de la Allied.

Lucrurile s-au lămurit rapid, atunci când franţuzoaica a scris o declaraţie pe contul său de Instagram în care a anunţat că este însărcinată cu soţul ei şi a negat toate zvonurile vizavi de Brad, scrie metropotam.ro.

Ei bine, un nou nume de femeie a apărut pentru a completa triunghiul amoros a ceea ce a fost Brangelina - April Florio.
April a spus odată că Pitt a încercat să o sărute încă de când era căsătorit cu Jennifer Aniston şi acum numele ei a apărut iar, legat de destrămarea căsniciei cuplului celebru.

Ca în orice poveste, adevărul este undeva la mijloc, iar la aproape 10 ani de la incidentul mai sus menţionat, Florio susţine că nu are absolut nicio treabă cu divorţul dintre cei doi.

Problema este că în 2005, din proprie iniţiativă, modelul a spus celor de la Us Weekly că Pitt "s-a dat la ea", după ce George Clooney le-a făcut cunoştinţă.

×
Subiecte în articol: Brad Pitt Angelina Jolie
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close