Antena 3 CNN Show Tabloid Cum arată tânăra care susține că este atât de frumoasă încât oamenii nu o pot lua în serios. FOTO

Cum arată tânăra care susține că este atât de frumoasă încât oamenii nu o pot lua în serios. FOTO

Cum arată tânăra care susține că este atât de frumoasă încât oamenii nu o pot lua în serios. FOTO
08 Sep 2015   •   18:41
Felicia Czochanski spune că s-a săturat de bărbații care nu se pot abține să nu o privească insistent și de oamenii care nu o consideră inteligentă din cauza frumuseții ei.
 
Tânăra de 20 de ani din New York a spus pe blogul personal că nu i-a fost ușor să se obișnuiască cu gândul că  este atât de frumoasă încât oamenii nu o vor lua niciodată în serios.
 
Felicia spune că sânii generoși, părul blond, ochii hazel și fizicul tonifiat nu îi oferă încredere în sine. Dimpotrivă, se plânge că de obicei este considerată o față frumoasă și nimic mai mult. Aceasta a spus că și-a acceptat cu greu frumusețea și că în adolescență se ascundea sub haine largi și aproape că renunțase la machiaj.
 
Tânăra susține că nu face aceste declarații împinsă de egoism sau orgoliu. Spune că nu i se pare normal ca acest tip de comportament să fie acceptat și nu înțelege de ce bărbații se opresc pe stradă și se uită după ea sau le fac semn prietenilor.
 
Tânăra a scris un eseu pe această temă și pentru revista Cosmopolitan din SUA și, cum era de așteptat, și-a atras o mulțime de critici.

×
Subiecte în articol: frumusete SUA
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close